KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbán magyaros virtussal beszólt Sorosnak – A magyarok nem kérnek az összeomlás előtt álló amerikai dollárból

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A bal liberális média azonnal rázendített: Orbán már megint sorosozik. De ki is voltaképpen Soros?

Soros nem egy makacs milliárdos vénember, aki habókos téziseit rá akarja kényszeríteni a világra, hanem a globális pénzhatalmi elit európai unióért felelős tartótisztje. Ezért mozgathatja bábként az Európai unió politikai elitjét. Minden titkosszolgálat él ezzel a lehetőséggel, van, akit megvesznek, másokat megzsarolnak, a többség meg félelemből önként beáll a sorba.

De Orbán tudja a tutit, ezért nincs „beszarva” Sorostól.

Soros az USA globális lehallgató rendszerét úgy használja, mintha azt is ő irányítaná, de ebben bizony téved, mert ő is csak egy beáldozható bábfigura. Az amerikai hadiipari komplexum, beleértve a NATO főparancsnokságot is „nagy szarban” van, mivel nem lehet visszalapátolni a lóba, a „szart”. Ma még csak kevesen látják, de a vuhani incidens a harmadik világháború kezdete. Egy ártatlan koronavírus bebizonyította, hogy ha megbabrálják meg lehet bénítani vele a globális világgazdaságot.

Az EU sorsának alakulása nem érthető meg, ha nem elemezzük az USA–ban zajló változásokat. Ma már mindenki okos, és képes megmagyarázni hogyan omlott össze a Szovjetunió, de annak idején még az amerikai stratégiai elemzőket is meglepte a „lavinaeffektus”. Az USA is egy lavinaeffektussal fog összeomlani. A politikai, gazdasági, pénzügyi következményei még súlyosabbak lesznek, mert ma még a világkereskedelem nagy része USA dollárban bonyolódik. Az USA dollár ma már egy értéktelen papiros, kizárólag a globális hadipotenciál miatt van még értéke. De ahogy csökken az USA globális hadipotenciálja, úgy csökken majd a dollár világkereskedelemben betöltött szerepe. A Kínai stratégiai politikai, gazdasági, pénzügyi vezetők konglomerátuma, moderátorként irányítják ezt az átalakulást, és jól felfogott érdekből, konfliktus kerüléssel csökkentik a várható lavina effektus világgazdaságra visszaható káros következményeit. Ezért nem hozzák nyilvánosságra, hogyan hajtotta végre a CIA Kínában az első vírustámadást. De ha majd tényleg valaki beperli Kínát, és milliárdos követelésekkel zsarolja „ki fog borulni a bili.”

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Miért tilos az orosz propaganda?

Abban talán a fentiek alapján már egyetértünk, hogy a harmadik világháború megkezdődött. Az, hogy ki kezdte lényegtelen, mert a megtámadott, vagy (megtámadottak) sem ártatlanok, észlelve a biológiai támadást, ellencsapással válaszoltak. Folyik ugyan a globális médiában a „parasztvakítás” de tény, hogy a tilalom ellenére minden atom nagyhatalom fojtat biológia fegyverkísérleteket az elavult atomarzenál kiváltására. Ezért álságos és ostoba liberális lózung, a globális felmelegedésért aggódni. Ha elszabadulnak az indulatok, és a START gombbal kilövik a rakétasilókban a beélesített atomrakétákat, azonnal beköszönt a nukleáris jégkorszak. Ezek után már talán érthető, a megbabrált koronavírus egy humánusabb, környezetkímélőbb megoldás a negyedik ipari forradalom bevezetésére. A RESET gombot valaki megnyomta, és a globális világkereskedelem, turizmus, azonnal alaphelyzetbe állt. Itt csak az élő erő pusztul, az épített környezet épségben marad.

A vuhani incidens eredeti célja, a Kínai ipari potenciál megbénítása lett volna, de az amerikai stratégák „tökön rúgták” önmagukat, mert bebizonyították, megbabrált vírusokkal is csapást lehet mérni az ellenségre. Ezzel a tudatos provokációval az atomfegyverek ideje lejárt. Mostantól csak hatalmas összegekért megsemmisítendő veszélyes hulladékként kell kezelni. Ehhez képest a széndioxid légszennyezés, vagy műanyag hulladék probléma piti üggyé degradálódott.

Mindezek alapján úgy vélem, az AGENDA 21 globális célkitűzéseit el lehet felejteni, mert nem az ENSZ-ben, és nem is az USA-ban írják a 21 századi változások stratégiai fogató könyvét, hanem Kínában.

Novák Péter
nano biorezonancia kutató

Kiemelt kép: Reuters / Global Look Press

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük