KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Majka meghívta Dr. Gődényt – avagy covid járvány idején születnek a covidcelebek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem állítom azt, hogy a szívem csücske ez a Majka gyerek. Ugyanis egyáltalán nem kedvelem azokat a celebeket (persze egyiket sem), akik sokat beszélnek, de semmit sem mondanak, ugyanakkor pénzért bármire hajlandók.

Majka is beszél, méghozzá elég sokat, ráadásul a legtöbb esetben közönségesen. Persze ez legyen az ő dolga. A legnagyobb probléma ezzel az, hogy nagyon sok fiatalnak egyfajta követendő példát ad. Most azonban mondott valamit, ami – bevallom őszintén – felkeltette a figyelmem. Ugyanis kíváncsi leszek, mi sül ki belőle.

Történt ugyanis, hogy Majka kórházba került. Nem, nem ez a cikk lényege, hiszen ennyiért nem ragadtam volna klaviatúrát. Igen, ő is elkapta a „nem létező” koronavírust. Dr. Gödény szerint, aki gyógyszerész doktor – és még sokan mások szerint is – nem annyira veszélyes ez a vírus. Na, most akkor itt pontosítsunk egy kicsit!

A vírustagadók álláspontja szerint persze létezik a koronavírus, annak nem is egy típusa, változata – kinek melyik a szimpatikusabb -, ami egyébként igaz is. De, ahogyan mondják, ez az új típusú koronavírus, semmivel sem különb a társainál. Persze ez azt jelenti, hogy semmivel sem veszélyesebb. Hát kérem, így is lehet gondolkodni, bár én a magam részéről ezzel nem értek egyet. De ez most nem érdekes…

Szóval történt, hogy Majka elkapta ezt a nem létező, új típusú koronavírust, aminek következtében kórházba került és bizony meglehetősen rosszul érezte magát. Azonban, hogy celebségét életben tartsa, minden nap bejelentkezett élőben, hogy rajongói (és persze aggódói) halljanak róla – meg persze ne feledjék el. Aztán olvasott valamit az egyik portálon Dr. Gődényről, akiről azt beszélik, hogy szintén koronavírusos lett és állítólag teszteltetnie kellene magát. Azonban Dr. Gődény ezzel úgy van, hogy ő bizony akkor állít ki magáról pozitív koronavírus tesztet, amikor akar -mondják.

Ez is érdekelheti:  Gazdák és rendőrök összecsapása Brüsszelben (videó)

Majka, erre így reagált:

„Ha Gődény úrnak van a pucájában vér, akkor jöjjön ide hozzám az intenzívre, maradjon itt velünk egy pár napot!”

Majka azt is felajánlotta a gyógyszerész doktornak, hogy behozat oda maga mellé egy ágyat, töltsön el vele ott a covid osztályon néhány napot a doktor – persze maszk nélkül – és nézze meg mit is csinálnak ott a nővérek napi szinten. Hiszen úgysem veszélyes ez a fajta vírus, tehát nincs mitől tartania. Majka ígéri, hogy egész nap elbeszélget vele kedélyesen másról, nem is kell a covidról társalogniuk.

Szóval Majka minapi videójának ez volt a lényege. Válasz eddigi ismereteink szerint nem érkezett Dr. Gődénytől, bár Majka próbálta telefonon is hívni, eddig sikertelenül. Kíváncsiak vagyunk, mi sül ki ebből. Fogadni persze nem akarunk. Azonban Gődény doktor is – akarva akaratlanul, de közszereplő lett. Sőt, ezen túlmegyek: celeb! Méghozzá covidceleb! Tartok attól, hogy nem látogatja meg Majkát néhány napra, nem fekszik be mellé, és nem osztozik az ételén, nem eszik a „villácskájával”. Ha azonban mégis megtenné, esetleg még el is kapná a nem létező vírust, akkor sem vesztene semmit, amennyiben azt mondaná: Bocsánat emberek, tévedtem! Sőt, erkölcsileg és emberileg is nyerne.

Önök szerint vállaja ezt Dr. Gődény? Mi a véleményük kedves Olvasók?

Szeretném hangsúlyozni, hogy ez az írás nem Majka magasztalására, vagy Dr. Gődény lejáratására született. hanem egyszerűen csak a jelenség miatt, mert covid járvány idején is születhetnek celebek. Covidcelebek! A régiek meg úgy vannak vele, hogy a Covidból is lehet hasznot húzni.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük