KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Olyat pukizott Biden, hogy még Kamilla hercegné is elpirult

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Almos Joe folytatja kalandjait Glasgowban.

Nem elég, hogy néhány nappal ezelőtt elaludt a klíma csúcstalálkozón.

Biden úgy aggódik a klímáért, hogy 26 autóból álló konvojjal közlekedett a skót városban. De most feltette az i-re a pontot.

Joe Biden a COP26 nevű csúcstalálkozón „egy kis gázt bocsátott ki”, ami olyannyira hallható volt hogy a cornwali hercegné is elpirult. Egy jól értesült forrás a The Mail on Sunday-nak elmondta, hogy Camilla meglepődött, amikor hallotta, hogy Biden pukizott egyet, miközben udvariasan csevegtek. Hosszú és hangos volt, és lehetetlen volt figyelmen kívül hagyni – mondta a forrás.

Az amerikai elnök hétfőn a Kelvingrove Art Galleryben tartott fogadáson találkozott a hercegnővel, amelyen Károly herceg, Cambridge hercege és hercegnéje, valamint Boris Johnson is részt vett. Egyébként nem ez az első eset, hogy Biden elszellentette magát. 2020 májusában a republikánusok, köztük ifjabb Donald Trump, egy videoklipet tettek közzé, amelyen Biden gyanús hangot adott ki, miközben a pennsylvaniai kormányzóval, Tom Wolfal folytatott eszmecserét.

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Ez is érdekelheti:  Német hírszerzés: 2023-ban Ukrajna az ISIS tranzitállomása volt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük