KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Olvasói nyílt levél Stoffán Györgynek

Tisztelt Stoffán György Úr!

A mai napon, 2010.05.13-án, védencéről, Stohl Andrásról az is kiderült, hogy nem “csak” erősen ittasan, hanem kábítószer – nem marihuana, hanem feltételezhetően keménydrog – hatása alatt (is) vezetett. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy Stohl ezt már többszörösen visszaesőként tette.

Mint híresség, ismert ember és színész, helyzetével, pozíciójával sorozatosan visszaélt, az ország elé rossz példát állított, súlyosan beteg, alapvetően hibás példaképet mutatott fiatalságunknak. Ez a kultúrbűnöző színész pl.: anno a Való Világ című műsort vezette. Nem a jót, hanem a rosszat állította be példaként. Nem értékeket állított a fiatalok elé, hanem dudvát. Nem azt mutatta be, hogyan kell felelősséggel élni, hanem hogy az ő színvonalán – egy bizonyos anyagi háttérrel – megengedhető minden; bevallottan, kb. havi 5 milliót tett zsebre innen-onnan. Ő Mammon isten imádatára, felelőtlenségre, kivagyiságra nevelte az ifjakat.
Tehetséges?
Inkább csak „ügyes vállalkozó”, mint pl. Hagyó Miklós, vagy Kóka János, és a többiek… Róluk és a hasonszőrűekről az ország egészséges részének meg van a véleménye… (Reméljük a többi az igazságszolgáltatás dolga). Sok, sok színészünk van aki nála tehetségesebb és nem váltotta aprópénzre a tudását, akikre valóban büszke lehet nemzetünk! (Össze sem hasonlítható, egy lapon sem említhető életpályája pl. Kaszás Attiláéval, a fiatalon elhúnyt színész-óriáséval, aki sosem “tévedt” meg, sem mint ember, sem mint magyar!)

Tisztelt Stoffán úr! Ön szokott részegen autót vezetni? Kábítózik? Ugye nem! Jutna e eszébe sérülteket magukra hagyni? Híres a felelőtlenségéről? Eddigi írásait nézve nem is feltételezem. Ön most tévedett Stoffán úr… Ismerje be, legalább saját magának. Magyarországon most PONT ez a hiba! Az erkölcs, a tisztesség, a becsület, a helytállás szétzüllesztése! Ugye, nem akar Ön is e mellé állni? Pont most. Az emberek lassan ráébrednek, hogy ez is jelentősen
hozzájárult jelenlegi tragikus helyzetünk kialakulásához…

Ezennel felkérem Önt tisztelettel, mint embert és újságírót, hogy elhamarkodottan, a tények ismerete nélkül megírt cikke a “Stohl András védelmében” ügyén, ahogy írta: „Nézzen magába és sírjon…”; kérjen elnézést az olvasóktól, olvasóitól. Mivel Ön cikkében azt állította, hogy a “..megbánás soha nincs későn” , így mi, olvasói, várjuk ezirányú sorait!

Őszinte tisztelettel:

Nagy PéterNemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Olvasói nyílt levél Stoffán Györgynek

 1. Nos, mondhatnám, hogy tényleg tévedtem, hogy bocsánat és mea culpa, mea maxima culpa. De nem mondom, és nem verem a mellem. Ugyanis fenntartom a bocsánatkérés elismerésének a fontosságát. Nem védencem Stohl, de a sajtó pont azt tette vele is, mint Darócival, és ez gusztustalan. Nem felmentem a bűnöst és a bűnt, mint írtam is, hanem rábízom az igazságszolgáltatásra. Ja, hogy az ebben az országban nincs? Az nem az én problémám. Hogy el lehet sikélni mindent egy kis pénzzel és egy-egy ocsmány hazug ügyvéddel, meg néhány jól fizetett tanúval? Ez sem az én problémám, illetve az én problémám is… Hogy százával karamboloznak részegen újgazdagék, az írni-olvasni nem tudó, de jogosítvánnyal rendelkező feleink, vagy a magyarul nem tudó, de itt jogsit szerző kínaiak? Mindegy. Nekünk most kollektíve Stohl-t kell gyűlölni, megvetni, mert ezt diktálja a csordaszellem. Legyen! Csak azt is látni kellene, hogy Stohl a libsi oldalon is a gyűlölet áldozata. Vajon miért? Ha még egysze, vagy többször elolvassa Kedves Péter a cikkemet, akkor rájön, hogy sokkal többet írtam meg abban, mint amennyit kiolvastak belőle. Én nem vagyok hajlandó úgy gyűlölni embereket, ahogy a tömeg kívánja, és a mérlegnek két serpenyője van egyébként…
  Tehát nem kérek bocsánatot a Kedves Olvasótól, véleményemet fenntartom, és kérem elgondolkodni a Stohl-ügyet illetően mind saját magunk, mind társadalmunk tragikus jelen helyzetén. Mert a Stohl-ügyben minden benne van…
  Üdvözlettel:
  Stoffán György

  1. Elismerem, hogy visszataszító, amikor a „sajtó” legtöbbször rosszul tájékozódva, csupán a felhajtás kedvéért, sokkoló nagybetűs címek kiséretében bemocskol, leránt a sárba valakit.
   De, ebben az esetben nem csak erről van szó. Egy ember, aki bűnösen felelőtlen, sokszorosan, visszatérően, „megfontoltan” önrontó viselkedése következtében, másokat, ártatlan embereket tönkretesz, nem érdemel mást, mint hogy tartósan kivonják a forgalomból.
   Azonban, ha mégis, bárki ,megszánná, csak olvassa el alaposan, Stohl viselkedéséről szóló tudósítás részleteket, azokról a percekről közvetlenül miután a balesetet okozta.
   Nem, persze nem Stohl hibája az, amiről Ön ír, ezt nem ő okozta egyedül. Viszont ennek a korszaknak Stohl, akár akarta, akár nem emblematikus alakja. És annak minden előnyét élvezte, és talán még fogja is.
   Kívánom:
   Ne találkozzon vezetés közben, szembejövő Stohlokkal !
   Üdvözlettel:
   Rubicsek Ottó

 2. Miért, hogy a fenti úr nem az áldozatok iránt érez empátiát ?

 3. Nem értek egyet Stoffán Györgyel, mégpedig azért mert magyarországon számtalan ember volt és van akit a sajtó sárba nyomott, pedig nem követett el semmit.
  Stohl András viszont bűnüs.
  Aki kiemelte, az nyomja sárba.
  Saját magának köszönheti.
  Aki korpa közé……
  Madarat tolláról…
  stb….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük