KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Andrassew Rettegő Iván és a Szégyen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megint itt a rettegés ideje! A Jobbik kapta a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöki székét, mert az MSZP ragaszkodott a Költségvetési Bizottsági poszthoz. Ők tudják miért! Mesterházy jegyzőkönyvbe is mondta, hogy, „… a szocialista frakció lemond a nemzetbiztonsági bizottsági elnöki posztról, és ezt az eddigi vita alapján átengedi a Jobbiknak”, másnap már Lendvai Ildikó a Fideszre mutogatott, szerinte a Fidesz támogatta a Jobbikot az ügyben.

Vona Gábor természetesen örült, és hatalmas áttörésként értékelte a posztot, ami valljuk be, fedi a valóságot. Ez bizony hatalmas áttörés! Az MSZP részéről, pedig egy hatalmas öngól! Lendvai egész egyszerűen, magyarul szólva, hazudott! Abban biztos vagyok, ezt is megmagyarázza majd, mert ő már csak ilyen, a pártállami időkből itt ragadt magyarázkodós múmia elvtársnő.

Megjelentek a hivatásos rettegők is. Hol máshol, mint a Népszavában firkantott egy cikket az egyik fő-fő hivatásos rettegő, Andrassew Iván, aki nemes egyszerűséggel lenácizza a Jobbikot, és ez által szavazóit is. Szégyen című írását tanulságos elolvasni! Megmutatja, mennyire demokrata érzelműek baloldali rettegőink. Nyakó Pista mind a tíz ujját megnyalná ennyi demagógia láttán!

„Nemzetbiztonsági szempontból a Jobbik nevű náci pártot már régen be kellett volna tiltani. Ehelyett most arra ébredünk, hogy valami gárdaegyenruhás őriz majd minket. Nem kellene azért ennyire mélyre jutni. A Fidesz cinikus és ostoba mesterkedése sem hatalmazza föl a szocialistákat arra, hogy valami kis hatalommorzsákért föladjanak mindent, amit eddig állítólag képviseltek.

Ki kell mondani, hogy a Jobbik ne kapjon semmiféle bizottsági posztot. De ha mégis, akkor se legyen közük – szimbolikusan sem! – a biztonsághoz, sem az ifjúsághoz – ezen az alapon az amúgyis a Magyar Pedofil Pártnak járna -, sem az oktatáshoz, sem a külügyhöz. Legalább. Ha már mindenképpen demokráciát kell játszani egy nyíltan antidemokratikus erővel szemben, akkor afféle fideszes humorral lehet megtréfálni őket. Ki kellett volna találni egy új bizottságot: például a Magyar őstörténeti-, vagy a Rovásírásos helyesírási-, esetleg a Csudaszarvas és Óriásturul bizottságot. Ha nem kell nekik, akkor sajnáljuk, nincs más, ha mégis, akkor meg ücsörögjenek benne és duruzsolják ott önfeledten a marhaságaikat. Mi meg röhöghetnénk, szégyenkezés helyett.”

Íme egy hivatásos rettegő hangja! Akkor nem retteg, amikor az ex KGB-s Laborc Sándor vezeti az Nemzetbiztonsági Hivatalt, mert ugyebár az nem jelent elvtársak számára nemzetbiztonsági kockázatot. Így megy ez!

Most képzeljünk el egy szegény nyugdíjas munkásőrt, akinek mindennapi szellemi tápláléka a Népszava. Mit mond magában szegény?

„Mi lesz itt! Ajaj! Elszabadult a fasizmus szelleme! Jönnek a szörnyek! Kivégeznek minden kommunistát! Nyilvánosan! Te, anyjuk! Mi az a rovásírás meg a turul? Ha szegény Kádár ezt megérhette volna! Magyar Pedofil Párt? Ez biztos csak az SZDSZ lehet! Te, anyjuk! Már megint rettegek a náciktól! Mikor lesz itt megint Népi Demokrácia?”

Andrassew Rettegő Iván egyet felejt el, pont a lényeget! A Jobbik egy demokratikusan megválasztott párt, aki élni fog a jogaival, és a legfontosabb, amire oly gyakran hivatkoznak a baloldalon, egy Bibó idézet, ami úgy szól, egy demokrata nem fél!

Ezek szerint Andrassew R. Iván és pajtásai nem demokraták, hanem kirekesztők, és hivatásos rettegők, akik nem veszik észre, az ő idejük már lejárt! Éppen ideje már!

Kőfalusi Richárd

Andrassew Iván ezt sosem fogja megérteni:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aLK3s9k0Vs4]

Nemzeti InternetFigyelő

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük