"SZENT LÁSZLÓ CIVIL DIPLOMÁCIA " haragos megjegyzései Martonyi János megalázó pozsonyi útjához

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Martonyi János, az Orbán kabinet majdani külügyminisztere, nemzetközi jogi és belpolitikai értelemben   ” magánemberként ” azért utazott tegnap, május 12-én Ficóékhoz, hogy tájékoztassa  a szlovák kormányt  a Magyarországon is bevezetésre kerülő ” kettős állampolgárság ”  nemzetközi jogilag bevett és mások által már régen bevezetett  un. „román típusú” magyar jogintézményéről. Ettől a nemzetpolitikailag  és taktikailag  is mélyen  ” alultáplált ” magán utazásnak a puszta tényétől is, a magyar értelmiségi elit politikailag kvalifikált részének    ” kinyílt a  zsebében a bicska „, mégpedig a következők miatt :

1./

Az állampolgárság ( ide értve a kettős állampolgárságot is )  kérdése a legintimebb és legbensőbb nemzeti ( belső )  joga egy  szuverén országnak. E belső jog megadása vagy megtagadása  nem függ idegen államok akaratától vagy véleményétől. Ezt tiltó nemzetközi szerződés pedig nincs a két állam ( Magyarország és Szlovákia ) között.

Aki tehát ( Szlovákia ) e szuverén belső jog, belső hatáskör folyamatába akár a legcsekélyebb mértékben is beavatkozik azt az államot egy szuverén államnak ( Magyarországnak ) alkotmányos joga és  kötelezettsége ” szankcionálni ” !

2./

E ” magánemberi utazással ” Martonyi János Magyarország nemzeti szuverenitását  súlyosan megsértő,  úgymond  ” cenzori jogot ” nyomott a velejéig rothadt, magyar gyűlölő szlovák kommunista -nacionalista politikai vezetés kezébe mindennemű alkotmányos felhatalmazás nélkül és ezzel előregyártott romboló szerepet vállalt a nemzet lelkiismeretével szorosan összefonódott- egyébként pedig még meg sem született –  új magyar jogintézmény  hazai és nemzetközi fogadása elé!

Ezért ki kell mondanunk, hogy e ” magánemberi utazás ”  a politikai ” agyatlanságnak” vagy a ” tudatos magyar-ellenes rombolásnak ” és a tehetségtelen politizálásnak  lett ismét az etalonja!  Számtalan esetben mutatott rá az elmúlt években  a  ” Szent László civil diplomácia ” a magyar politikának arra a tarthatatlan és megalázó, nemzetietlen  és a magyar erkölcsi felfogásba is ütköző ” proli ” gyakorlatára, hogy  a magyar  politika  befelé, vagyis a saját állampolgárai irányában hazudik, átver, megaláz, kigúnyol és terrorizál, míg kifelé, még az ellenségeink irányába is az alapvető nemzeti érdekeinket is feláldozó, felkínáló és eláruló mentalitást tanúsít.

Ebben vártunk az Orbán kabinettől  elsősorban gyökeres „antigyurcsányista ” fordulatot. Martonyi lépésétől lefagyott még a remény is az arcunkról !

Pedig Magyarországnak most karizmatikus és markáns külügyminiszterre lenne szüksége és nem pedig egy elmaszatolóra.

3./

Aki a mázsányi  és jól ismert előzményi adat ellenére,  taktikai antitalentumként képes volt előre elzarándokolni  ahhoz a szavahihetetlen és minden  diplomáciai sértésre és aljasságra mindig kész, magyar gyűlölő szlovák kommunista-nacionalista klánhoz, akik ezidő szerint, tehát folyvást

a./ tizenéves múltú ” Alig Államként „, hatalmi terjeszkedés okából

b./ durva, magyar- ellenes asszimilációs politikát hirdettek meg  a felvidéki magyarság ellen,

b./ akik a 21. században egy kialakulatlan és fortyogó tót nyelv kizárólagos használatára akarják kényszeríteni a felvidéki magyar őslakosság gyermekeit, felnőtt társadalmát, sőt  még

a magyarság sírkeresztjeinek a  szlovákosítását is belpolitikai célként tűzték ki,

c./ akik a Magyar Köztársaság Elnökének  a szomszédos révkomáromi magyar ünnepségre való utazását az Európai Unió tagjaként a közös határon, minden normát felrúgva,

közönséges proli  módon meghiúsították,

az ne legyen a mi megalázott és megtaposott Magyar Hazánk nemzeti azonosságának és tartásának a  megtestesítésére vállalkozó  új külügyminisztere  az ” Új Magyarországnak ” még akkor sem, ha az Orbán- kabinet ezt a keresztet, ezt a külügyminiszterséget ( mások akaratából )  a hátára rakott ” Krisztusi keresztként ” cipelni kénytelen!

4./

A távozni akaró Weiss Péter Nagykövet Urat pedig megnyugtatjuk, hogy  ebben a nagy történelmi múlttal és kultúrával rendelkező  ” Ezeréves Királyságban ” és a jelenlegi nevén a Magyar Köztársaságban egy  ” Alig Állam ” szerény kis  képviselője  senkinek sem fog hiányozni.

Nyugodtan menjen  csak oda ahonnét jött!  Az Ön ( Önök ) ideje a felvidéki emberek akaratából úgyis lejárt!

PÁ idegen!

Kelt Budapesten, a történelmi és ezeréves Magyar Királyság ( Magyar Köztársaság ) feltámadó  fővárosában  2010. május hó 13 .napján.

Dr. Nagy László budapesti ügyvéd-politikus

Nemzeti InternetFigyelő

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük