Hatvankét éves a zsidó állam

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma van Izrael állam megalakulásának 62-ik évfordulója, és miközben a magyar pártok – a Jobbikot kivéve – részt vesznek az ünnepségen, Izrael tovább gyilkol: 16 éves fiú a cionizmus legújabb áldozata

Ajszár Jászer ez-Zabbán 16 éves palesztin fiú a mások hazáját elrabló zsidó telepesek legújabb halálos áldozata. A Rámalláh város közelében levő Vádi el-Hárámijjá nevű területen lőtték agyon áldozatukat, majd órákon keresztül magára hagyták a fegyveres zsidó telepesek – jelenti a Máán palesztin hírügynökség.

A zsidó telepesek állítása szerint a meggyilkolt El-Mázráá es-Sárkijjá falubeli fiatal kővel dobálta meg a betolakodó fegyveres fajvédők autóját, mire azok tüzet nyitottak. A szíven lőtt fiatalt a zsidók magára hagyták és segítségnyújtás nélkül eltávoztak a tett színhelyéről. Az áldozat hozzátatozói találták meg órák múlva a szíven lőtt, s időközben sebesülésébe belehalt fiatalt.

A rasszista és terrorista Izrael az 1948-as USA által támogatott megalakulása óta, több százezer palesztin gyermeket gyilkolt meg, annak ellenére, hogy az ortodox zsidók mindvégig ellenezték Izrael állam megalakulását –  mondván:  az Egy Isten akaratával ellentétes az államalapítás, hiszen az Úr, az Izrael név alatt egy szellemi testet jelölt ki, amelyet a szeretet, és nem a háborúság tart egyben.

Iványi Sándor

http://ivanyisandor.blog.com/

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Hatvankét éves a zsidó állam

  1. 2007.lx.1.LELEPLEZŐ KÖNYVÚJSÁGBAN.1916-BAN MEGNYERTÜK AZ ELSŐ VILÁGHÁBORUT,DE A NÉMET ZSIDÓK KÜLŐN ALKUT KÖTÖTTEK…

  2. Szanyi Tibor időnlént jót is mond.
    A minap azt találta mondani a 62 éves ázsiai törpe szörnyállamról,hogy szimpla „bűnszövetkezet”.
    …köztörvényes saját parazita fajtáját is meglopó államelnökeit számbavéve igazán korrektnek tűnő megállapítás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük