KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Okok, okozatok, következmények, összefüggések – 9/11, háttérhatalom, covid (4. rész)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A magyar kormány helytállása – Sütő Gábor tanulmányának negyedik része

Kormányunk az időben és körültekintően beindított sikeres védekezés mellett, ugyanolyan hangsúlyt helyez a társadalmi és gazdasági tevékenység fenntartására és majdani újraindítására.

Hatékony és kedvezményes család- és népességtámogató, otthonteremtési, intézkedéseket foganatosított, az egészségügyben bérfejlesztést végzett, átgondolt lépéseket tett, hogy a termelés, a gazdaság, az élet ne álljon le, s hitel- és adózási könnyítéseket, jövedelemadó csökkentéseket vezetett be, s más olyan intézkedéseket foganatosított, hogy a kényszerű lassulás után minden gyorsan újra tudjon indulni.

A turizmus újbóli teljes, sőt kiterjedtebb beindítására jelentős pénzügyi segítséget nyújtott az erre legelhívatottabb városoknak, s a járvány kezdete óta 1434 beruházást finanszírozott 1676 milliárd forintos értékben. A válságkezelés eredményeként, más országokhoz viszonyítva, a munkanélküliség is csak minimálisan emelkedett. Az őrjöngő eszement ellenzékiek, a szoprán, vagy alt hangszínben rikácsolók, akik már nemcsak a kormány, hanem a közember napi teendőit is akadályozzák, mutassanak más országokat, ahol a világjárvány alatt, az EU támadásai közepette ilyen átfogó szociális intézkedéseket foganatosított a kormány!

Bill Gates vidáman bejelentette: a covid-19 után új világjárvány jöhet. Ő csak tudja, hiszen a zsebében lévő laboratóriumok csinálják!

Az általános politikai vonal is helyes és céltudatos, amely a „Minden élet számít” jelszóban olyan időszerűen került megfogalmazásra, hogy méltán számíthat nemzetközi elismerésre. Kellene is jobban népszerűsíteni a világban. Nemcsak a BLM „Fekete életek számítanak” téveszméjével szemben, hanem az emberiség történetének súlyos pillanatában kiadott életbevágó, sorsfordító jelszóként. Ugyanakkor, a jelek arra mutatnak, áldozatot főleg a kormány és a lakosság hoz, de a világjárványt is nyerészkedésre használó pénzintézetek és multinacionális vállalatok a lehetőségeikhez képest meglehetősen kíméletesen veszik ki ebből a részüket. Indokolt lenne ezen változtatni. A kifejezetten nemzetidegen és nemzetellenes hazai és külföldi szervezetekre (például a Kalergi tervhez kötődő Nemzetközi Páneurópai Unió, a Tett és Védelem nevű gárda, Hit Gyülekezete, stb., amelyek egyébként nem is szorulnak rá) és célokra költött jelentős összegeket is parancsoló megkurtítani, de inkább fokozatosan felszámolni.

Ez is érdekelheti:  Ezért hazudik, aki az oroszországi szankciók sikeréről beszél - íme...

 Magától értetődik, a kormánynak a vírussal szembeni szükségszerű intézkedéseken túl meg kellett lépnie a nemzetközileg előírt-elvárt eljárásokat is. Nem latolgathatta, hogy természetes, vagy mesterséges. Egyre meggyőzőbb jelek utalnak rá, hogy mesterséges, képes manőverezni, ezért a lehető legkörültekintőbb védekezés megszervezése még fontosabb, mintha a saját útját járó „apolitikus” természetes vírusról lenne szó. (Bővebben ld. az interneten A világjárványról politikus szemmel és a kétrészes Mi mindentől féltsük a kormányt? c. tanulmányokat).

 A háttérhatalom részére kapóra jött a világjárvány, akár önmaga idézte elő, akár természetes, mivel elválaszthatatlanul kapcsolódik a mindenkinek drága egészség- és életvédelemhez. A világkormány elfogadtatásának egyik legkézenfekvőbb eszközének vélheti az emberek egészségét és jólétét, pontosabban annak fenyegető hiányát, illetve a visszaszerzésüket ígérő megoldásait. Másrészt egyelőre nem túlságosan veszélyesnek mutatkozó, de egyre veszélyesebb mutánsokat szülő vírus bevetéséről van szó, amely ellen azonban mindenképpen mindenki védekezni fog, azaz engedelmeskedni fog a láthatatlan idegen akaratnak. Véssük agyunkba, az idegen akarat akkor is a háttérhatalomé, ha a vírus természetes, ő „csak” kihasználja, ha pedig mesterséges, akkor vita sincs. A háttérhatalom felelőssége tehát semmiképpen nem kérdéses, és ennek hangot is kellene már adni. A világjárványhoz kapcsolódó súlyos, kényes és egyelőre átláthatatlan alapkérdésekben ezért bárki, vagy bármelyik kormány könnyen tévedhet, melléfoghat. De a legnagyobb tévedés az ingadozás, a semmittevés lenne, mert az biztos bukáshoz vezetne. Ezért még az egymás iránti, különösen a kormány iránti jogos bírálatokat is kölcsönösen támogató szellemben és célzattal kell megfogalmaznunk.


A tanulmány szerzője Sütő Gábor, nyugalmazott nagykövet, közíró.

 A szerző pályafutása: Tanulmányai befejeztével a Külügyminisztériumba került. 1961 és 1963 között a havannai, 1963 és 1965 között a brazíliai magyar nagykövetségen dolgozott. 1966-67-ben szigorúan titkos állományú állambiztonsági tisztként is szolgált. 1967 és 1973 között az MSZMP KB Külügyi Osztályának munkatársa volt. A Külügyminisztériumban II. o. tanácsosi rangot kapott és 1974-ben a Külpolitikai Tervező és Elemző Főosztályon lett főosztályvezető-helyettes. 1977-ben rendkívüli és meghatalmazott nagyköveti rangot kapott és megbízták a maputói magyar nagykövetség vezetésével; egyidejűleg Madagaszkárra is akkreditálták. 1983 és 1986 között a Külügyminisztériumban a latin-amerikai ügyekkel foglalkozó VII. Területi Főosztály vezetője volt. 1986-ban a brazíliai magyar nagyköveti posztot foglalta el. 1990-ben nyugalomba vonult.

Ez is érdekelheti:  "Új korszak": Ferenc pápa bejelentette, hogy a Vatikán együttműködik a szabadkőművesekkel

 A rendszerváltás után a radikális jobboldal felé fordult. 2009-ben az Európai Parlamenti választáson a MIÉP listavezetője lett. Leplezetlenül antiszemita, szélsőségesen jobboldali cikkeket közölt a Kapu című folyóiratban, illetve a tejfalussy.com honlapon. A 2018-as országgyűlési választások előtt a Fidesz és Orbán Viktor mellett kampányolt a Reális Zöldek Klub honlapján. (Wikipédia)

 A tanulmányt a benne rejlő fontos megállapítások miatt teljes egészében, több részletben közöljük. A vastagított részeket én emeltem ki. Egyes kifejezéseket rokon értelmű szavakkal módosítottam, annak érdekében, hogy a cenzúra engedje megjelenni.

Mindazt, amit látunk, hallunk, cselekszünk, ami történik bennünk, velünk, körülöttünk, valamennyi természeti, társadalmi eseményt és jelenséget okszerű viszonyok hálózzák be, határozzák meg, amelyek akkor is hatnak, ha észrevétlenek, avagy álcázzák, félremagyarázzák, eltitkolják őket.

A világot nem a gonosz fogja elpusztítani, hanem azok, akik végignézik a gonoszságokat, és nem csinálnak semmit!

                                                                                                                      Albert Einstein

A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit.

                                                                                                                      Edmund Burke

Kiemelt kép: Yandex

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Előző rész:

Okok, okozatok, következmények, összefüggések – 9/11, háttérhatalom, covid (3. rész)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Okok, okozatok, következmények, összefüggések – 9/11, háttérhatalom, covid (4. rész)

 1. ZSIDÓ VÉRSZOMJ, azaz az ELFAJZOTT ISTENGYILKOSOK (ROTHSCHILDOK!!!) NAPJAINKBAN ZAJLÓ IMMÁR ELKERÜLHETETLEN ARMAGEDDONJA!!!
  MOST KELL HATÉKONY ÖN és NEMZETVÉDELMET TANÚSÍTANUNK MERT a KÜLSŐ ÉS BELSŐ ELLENSÉGEINK MÁR AZ ÁDÁMCSUTKÁNKON ÁLLNAK!!!

  SZEMBEÖTLŐ, HOGY A MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG VÁLASZÚT ELŐTT ÁLL — VÁLASZTHAT AZ ELMÚLT 30 ÉVBEN URALMON LÉVŐ PÉNZURALMI GLOBALISTA VÁLSÁGOKOZÓK — A ROMLÁS ÉS PUSZTULÁS ÚTJÁN JÁRÓK ÉS UTÓDAIK, A FELÜLRŐL SZERVEZETT, VALÓDI RENDSZERVÁLTÓ CSELEKVÉSI TERVVEL NEM RENDELKEZŐK, ERÉNYJÓTÁLLÁST (garanciát) NEM ADÓ, VAGY a FŐÁRAMÚ MAGYARELLENES BŰNÖS MÉDIA ÁLTAL AGYONHALLGATOTT, ERÉNYJÓTÁLLÁST ADÓ 3. UTAS NEMZETI ERŐK — AZ ÉLET ÚTJÁT AKARÓK KÖZÜL!!!

  „Rohadjanak meg. Ezeket a dolgokat nagyon sokan tudjuk, terjesztjük is egyfolytában, de hiába, mert az emberek nem akarnak ezekről tudomást venni, pedig már nagyon régóta az emberiség ezeknek a szemeteknek a rabszolgája.
  Gusztustalanok, undort keltőek, rossz rájuk nézni, hiszen hüllők és gorillák keresztezésével hozták létre a hidegvérű – nem e világi!!! – „beavatkozók”!!!

  Tulajdonképpen eredetileg Schild a családnevük, csak felvették hozzá a Roth toldalékot, mely a címerükben is látszik, a vörös szín.
  Látszik, hogy a JóIsten ellenében lettek idetelepítve a Földünkre. Ártani, gyilkolni és megsemmisíteni mindent és mindenkit, ami a Teremtő eredetét igazolja és „hirdeti”!!!
  Többször igyekeztem közhírré tenni azt, hogy a Rothschildok mint pokolfajzatok folyton a FöldAnya állítólagos túlnépesedését akarták, akarják (…abszolút illetéktelenül!!! – Istenkísértéssel!!!) „szabályozni”.

  Íme, egy összegzés, mely bizonyítja deviáns kényszerképzetüket, hogy ez a vérszomjas „uralkodni akarásuk” a Fenevad által van bennük kódolva: https://avilagtitkai.com/articles/view/kontrollalt-nepirtas-nanotechnologiaval-legyartott-szunyog-segitsegevel-oltjak-be-virusokkal-a-fod-lakossagat”
  https://www.youtube.com/watch?v=qaYw3lZ4gUc
  ÉBREDJ MAGYAR!!!
  Szerrel és tettel:BRiNDZa+TüNDe éVa GaBRieL+PáLoS TReND.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük