KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nemzeti konzultációt indít a Fidesz a brüsszeli szankciók miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kocsis Máté (Fidesz) és Simicskó István (KDNP) csütörtök délután tartott sajtótájékoztatót a kormánypártok frakcióüléséről.

A Fidesz frakcióvezetője bejelentette: a két frakció arra kérte a kormányt, hogy indítsanak nemzeti konzultációt a szankciókról.

Az alapvető problémák a háborúból adódnak és az arra adott brüsszeli szankciókból – kezdte Simicskó István, hozzátéve: a meghallgatott miniszterek elmondták, hogy milyen nehézségeket okoz a szankciók leküzdése, leszögezve, hogy minden fontos nemzeti sorskérdésben megkérdezik az embereket, ezért jön az újabb konzultáció.

Kocsis Máté elmondta, hogy a frakciók felkérték a kormányt, indítson nemzeti konzultációt, amelyen nagy valószínűséggel nem csak online lehet majd véleményt nyilvánítani. Ennél azonban többet még egyelőre nem tudott mondani a képviselő.

Kocsis emlékeztetett arra, hogy jelenleg 11 ezer szankció van érvényben Oroszország ellen, ezek közül a legkárosabbak az energetikai szankciók.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ukrajna zuhanása: Beszakadtak a lakásárak Harkovban, szabadulnak az ingatlanoktól a helyiek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük