KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nem tudod a rést kijavítani, ha ledöntöd hozzá a falat – egy civil nyílt levele Magyar Péternek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Péter, legyen ennyi elég!

A hazám, Magyarország és nemzetem védelmében követelem Tőled!

Te abba a hajóba fúrsz léket, amelyben mi, 15 millióan utazunk és melynek hajógerendái közt egyébként is szivárog már a víz.

Tisztázzuk először, hogy Téged az ellenség fizet? Ha így van, ne is olvasd tovább soraimat.

Ha viszont az igaz, amit többször megerősítettél Gulyás Márton és már több, mint másfél millió hazánkfia füle hallatára, miszerint Te megrögzött, nemzeti érzelmű, elkötelezettségű, családilag is hozzánk kötődő ember vagy, aki jelenlegi kormányunk működését alapvetően támogatandónak tartod, pusztán bizonyos általad megfogalmazott túlkapásokat sérelmezel.

Nos!

Nem a rókához megyünk „segítségért”, ha tudni véljük, hol van a lyuk a baromfiudvar kerítésén.

Sokan erkölcsi győzelmet emlegetnek a kiállásoddal kapcsolatban. Ezt az „erkölcsi győzelmet” dobod oda egy olyan sátánista mészárszékre, ahol az erkölcsöt még hallomásból sem ismerik.

Azon hentesek asztalára dobod, akik egy világháború szélére sodorták a világot, akiknek a háborúja folytatása ellen szinte csak egy ember szólal fel folyamatosan, vállalva minden vegzálást, kirekesztési kísérletet, zsarolást és a legteljesebb mértékben jogtalan, uniós eljárásokat és alanyi jogon Magyarországnak járó pénzmegvonásokat.
Akiknek vállukon kellene hordozniuk Novák Katalint, hisz vádjaik szerint kitört a NER bigott, maradi birodalmából és harcostársuk, példaképük és elvbarátjuk Daniel Cohn-Bendit-i magasságokba emelkedett. Ehelyett saját, támogatott ideológiájukkal szembefordulva kiáltanak bűnöst, ha az nem az ő köreikből való.

Akik elárasztották migránsokkal Európa nyugati felét. Akik barátilag felrobbantották az Északi Áramlatot, akik tucatnyi öngyilkos, Oroszország elleni „szankcióval” karöltve gazdaságilag térdrekényszerítették a mi, a magyarok jobb sorsra érdemes otthonát, Európát.

Akik ugyanezt a jobb sorsra érdemes Európát erkölcsileg és morálisan lezüllesztették az elmúlt néhány, rövid évtizede alatt, a gender, az LMBTQ őrületnek is köszönhetően és akik az igazi pártfogói a most hamisan, egyetlen sajnálatos, marginális eset okán ránk kenni igyekvő pedofíliának.

Ez is érdekelheti:  Kivonja katonáit Nigerből az Egyesült Államok

Akik épp most kívánják likvidálni az európai mezőgazdaságot, hogy szabad teret nyissanak az amerikai-ukrán, génkezelt mezőgazdasági áruknak.

Egyenesen a „nem létező” Soros terv kerekei közé dobtad és dobod napról napra saját hazádat. Gondoljátok meg, proletárok! – jut eszembe a régi intelem.

Indulataid érthetőek, volt feleséged „védelme” nemes cselekedet.

Mégis azt a szeretőt juttatod eszembe, aki addig veri, rugdossa vágyott párját dühödt szerelemféltésből, amíg a szeretett nő belehal. Másnap, kijózanodva, már késő a bánat, a megbánás. Azért szólok én, most, ma, hogy ne kelljen megbánnod jobban a holnapod. És persze önző módon miattunk, a nemzet okán.

Nem Téged féltelek (elsősorban). Velem ellentétben, Te hosszasan voltál haszonélvezője a most Általad kárhoztatott rendszernek.

Magunkat féltem.

Kálmán Olga ma már egyenesen Orbán Viktor fejét követelte az ATV-ben.

Ha ez így van, Te mit akarsz?

Feltéve, de meg nem engedve képzeljük el világunkat egy szabadra engedett LMBTQ-val, kinyitott határokkal, melyeken áradnak be a migránsok és az ukrán GMO-s gabonaszállítmányok, kivégezve a teljes magyar mezőgazdaságot. Ha Magyarországot nem magyarok tulajdonolják, hanem külföldi befektetők, cégek, akiket még véletlenül sem érdekli a megszállt területek lakóinak hogyléte. Akik nem kívánnak CSOK programmal, rezsicsökkentéssel, gyermekvédelmi törvénnyel tenni valamit Magyarország polgáraiért.

Holland életszínvonalon ingyenélő migránsokkal lesz teli az ország, amíg a hazai nyugdíjasok 45 év munkaviszony után bocsánatkérően állhatnak félre a szupermarket ajtaján, ha egy jóltartott migráns horda épp arra téved.

Válhatunk pillanatok alatt Lengyelországgá és 2006 is feltámadhat egy másodperc alatt, bármennyi 2/3 után is. Visszatérhet az igazi Rákosi korszak, a teljes gondolat-diktatúra. Nézzünk csak nyugati irányba szeretett Európánkban!

A rémálomnak itt vége, de ne felejtsük a kísértetkastélyban látottakat!

Érted jöttünk elvtárs, nem ellened!
Péntekre egy „gyermekvédő” zászló alatti, hazaáruló fesztiválra toborozzák megtévesztett ifjainkat azok az ellenzéki véleményvezérek, akik még Azahriah-ot is beszervezték a három sportcsarnoknyi rajongótáborával egyetemben, hogy jóemberkedésbe csomagolt kormányellenes indulatkorbácsoló szeánszon vegyenek részt a Hősök terén.

Ez is érdekelheti:  Bukik a lengyel kormány, az EU kelepcébe csalta Donald Tuskot

A HírTV műsorában Jeszenszky Zsolt a rendezvényt és annak rendkívül profi szervezését a CIA ujjlenyomatát is látni véli az eseményen.

A Majdan 5 milliárd guruló dollárt ért meg a szervezetnek.

Magyarország narancsa Ukrajnához képest sokkal kisebb, sárgább és savanyúbb, de vezetője bőven megér egy misét, egy nagymisét.

Péter! Ez lenne a cél?

 

Szilágyi Ákos
Mikszáth Kálmán-díjas szerkesztő (2023)
Hungarian TV Magazine of New York

http://szilagyiakos.com

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Nem tudod a rést kijavítani, ha ledöntöd hozzá a falat – egy civil nyílt levele Magyar Péternek

  1. Ne diktatúra védje a Nemzetet, meg idegen-lelkű politikusok és “Nemzetbiztonsági szolgálat”!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük