KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nem fizeti ki az ÁSZ-bírságot a Jobbik

Az ATV Start vendége Z. Kárpát Dániel alelnök, Jobbik.

ATVzrt

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Nem fizeti ki az ÁSZ-bírságot a Jobbik

  1. ID: Egyértelműen látszik, hogy egy diktatórikus Magyarország kiépítéséről van szó (2’05”)…………………………….. És mondja ezt egy olyan párt képviselője aki egy alulról építkező párt, alapító párt tagságát leváltotta, el üldözte és egy jól működő nemzeti öntudatú pártból csináltak egy cuki pártot.
    Akkor most kik is a kollaboránsok?
    És lehet, hogy Dél Amerikában ciki lenne, de itt a Magyar gyarmaton véres valóság!
    Már csak azt nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Mert viccnek kissé morbid, valóságnak meg enyhén szólva is nevetséges egy olyan párt vezetőjétől aki elzavarta, ellehetetlenítette az alapító párttagságát!

  2. Nem tudom,hogy eljutunk e ebben az országban valaha is odáig, hogy tudatosuljon a többségben,hogy nincs jobb,meg bal oldal.Egy formán mindegyik azt a b-izonyos „vallási csoportot szolgálja. A „cirkusz meg a látszat kell a népnek,hogy lehessen abba a bizonyos irányba terelni. Persze ma még kevesen tudják,hogy azt az irányt vágóhídnak hívják.

  3. Ha nem fizeti ki a Jobbik, akkor fel lesz oszlatva. Csak most azért nem indította meg az ÁSZ a felszámolási eljárást, mert az a választás előtt egybe kovácsolná az össze buzit és hazaárulót, SZDSZ-est, liberálist, MSZP-st, LMP-st, DK-st, EGYÜTT-öst és LMBQPRSTV-st. Egyáltalán nem hiányzik a magyaroknak, hogy a választás előtt minden külföldröl fizetett köcsög egy húron pendüljön.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük