KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nacsa Lőrinc: Manfred Weber egy valódi hungarofób ember (videó)

Egy valódi hungarofób embernek nevezte Manfred Webert, az Európai Néppárt elnökét a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője szombaton. Nacsa Lőrinc közölte, a háború-, migráció- és genderpárti Manfred Weberhez csatlakozott most Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke az Európai Parlamentben (EP).

A kormánypárti politikus a Facebook-oldalára feltöltött videójában azt mondta: az Európai Néppártot „balra toló” Manfred Weber egy háborúpárti politikus, aki folyamatosan még több harci járművet, még több fegyvert, még több lőszert akar Ukrajnába küldeni.

A szóvivő szerint Manfred Weber régóta ellenséges Magyarországgal szemben, és a hazai baloldallal együtt megszavazott 21 Magyarországgal szembeni határozatot.

Hozzátette, a politikus már a kezdetektől fogva támogatta a migrációt és a kötelező kvótát.

„Manfred Weber egy valódi hungarofób ember. Támadja hazánkat, amiért nem engedjük be a genderpropagandát az iskoláinkba, amiért megvédjük a szuverenitásunkat és kimaradunk a háborúból, valamint nemet mondunk a migrációra”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy ehhez a háború-, migráció- és genderpárti Manfred Weberhez csatlakozott most Magyar Péter.

„Úgy tűnik, hogy a következő Európai Parlamentben az ő személyében lesz utánpótlása Donáth Anna és Cseh Katalin magyar érdekekkel szembemenő tevékenységének”

– mondta Nacsa Lőrinc.

Kiemelt képen: Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke a párt brüsszeli eredményváróján az európai parlamenti választások estéjén, 2024. június 9-én / Fotó: MTI/EPA / Olivier Hoslet

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük