KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

My body our choice?! – holttestek a Tiszában

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

My body our choice?! Az én testem, az én választásom – hirdeti a közismert feminista szólam, mely szerint a saját testéről minden embernek szabadon kell rendelkeznie. Meglehet, hogy ez még ma valamennyire így is van a demokrácia maradékát is felszámoló Nyugaton, de Ukrajnában már biztosan nincs így.

Onnét ugyanis egyre másra érkeznek azok a hírek, amelyek a háború elől menekülő ukrán állampolgárok, elsősorban férfiak hirtelen haláláról szólnak. Ezeket a baleseteknek álcázott eseteket némi kritikával kell értenünk. Egyre-másra érkeznek ugyanis hírek, hogy a kényszersorozások és így a közeli és biztos halál elől is menekülő férfiak holttestét úgy dobja ki a határfolyóként szolgáló Tisza, amelyen talán még átevickélhettek volna, csakhogy rajtuk golyó ütötte nyomokat is találnak.

Ez pedig arra utal, hogy nem a folyó a legveszélyesebb azon a vidéken, hanem

azok a kivégzésre szakosodott, ukrán határőrök, akik gépfegyverrel végeznek a magukat folyóba vető és életüket menteni akaró emberekkel. A határvidékül szolgáló hegyekben bekövetkező, halálos „balesetek” kapcsán is gyanítható, hogy nem a meredek sziklák, hanem az ott lesben álló határvadászok fegyverhasználata miatt hal meg arrafelé oly sok menekülő férfi. (Főként azért, mert a jó idő beköszöntével már nincsenek a Kárpátok hágóin sem gleccserek, se úttalan-utakra vivő, hóval takart hegyi ösvények, ahol az eltévedő emberre korábban fagyhalál is várhatott.)

Szóval az elcsépelt nyugati szólam az Európai Unióba magát beverekedni kívánó Ukrajna kapcsán ma már így érvényes:

az én testem már nem az én testem, hanem egy USA által uszított és hatalmi tébolyba beleszédült zsarnok rendelkezése szerint olyan „emberanyag”, amiről ennek a diktátornak senkinek sem kell számot adnia.

Isten óvja ezeket az embereket és családjaikat!

A magrázó képgalériát ide kattintva lehet megtekinteni.

Ez is érdekelheti:  Moszkva: A „Zelenszkij-rezsim” tárgyalásképtelen

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Tisza folyó, Rahó város térsége (Északkeleti-Kárpátok), Ukrajna / Forrás: akovekmeselnek.hu

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük