KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Moszkva félreérthetetlen üzenetet küldött

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Reméljük, hogy a józanság és az önfenntartási ösztönök győznek a Nyugaton” – közölte az orosz külügyminisztérium munkatársának nyilatkozatát a mandiner.hu.

Jens Stoltenberg NATO-főtitkár a múlt héten kizárta, hogy a szövetség katonákat küldjön Ukrajnába, mégis az egyik amerikai szakértő arról számolt be, hogy több NATO-tag titokban arra készül, hogy katonákat küld Ukrajnába.

A közvetlen fegyveres konfliktus esélye a NATO és Oroszország között sokszorosára nőhet, de mi nem szeretnénk, ha ez így lenne. Reméljük, hogy a józanság és az önfenntartási ösztönök győznek a Nyugaton – árulta el Alekszej Poliscsuk, az orosz külügyminisztérium FÁK-államokért felelős vezetője az orosz TASZSZ hírügynökségnek.

Hozzátette: a NATO egyes országainak vezetői is pontosan tudják, ez milyen kockázatos művelet lenne, ezért igyekeznek elhatárolódni azoktól, akik a katonák bevetését pártolják.

MH

Kiemelt képen: Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter és Vlagyimir Putyin elnök a védelmi minisztérium ülésén 2023. december 19-én. © Sputnik / Sergey Guneev

 

Ez is érdekelheti:  Újabb orosz hírügynökségeket tilt be az Európai Unió

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük