KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Minden eddiginél erőszakosabb akciókba kezdett az „elkényeztetett kis degenerált”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Továbbra is rendkívül aktív a nemzetközi politikában, és Európában is Alex Soros, tehát hazugságnak minősültek azok az értesülések, miszerint a Soros-alapítványok visszafognák a tevékenységüket. Sőt. Maga Soros György fia nyilatkozta azt, hogy a kelet-európai térségben még aktívabbak lesznek.

Alex Soros ott van az ENSZ évenkénti szokásos New York-i közgyűlésén is, de szinte állandó bejárása van a Joe Biden vezette Fehér Házba is. A Soros-birodalom örököse tervei szerint a családi vagyont továbbra is arra használná, hogy baloldali amerikai politikusokat támogasson, és mindent elkövet, hogy Donald Trumpot ne válasszák meg 2024-ben az Egyesült Államok elnökének. Természetesen Alex Soros a magyar dollárbaloldal ügyét is a szívén viseli, több baloldali politikust meghívott az egyik fórumára – írja az Origo.

Ismét rácáfolt Alex Soros, Soros György amerikai tőzsdespekuláns fia arra a nyár közepi álhírre, miszerint kivonulnának Európából és lejjebb csavarnák a baloldali politikai propagandájukat. Egy friss bejegyzés szerint Alex Soros is ott van az ENSZ évenként megtartott New York-i közgyűlésén. Eddig „nagy meglepetésre” a Clinton-alapítvány rendezvényén járt, ahol Gavin Newsom, Kalifornia baloldali kormányzójával találkozott. Newsom-ról azt érdemes tudni, hogy vezetése alatt százezrével menekülnek el az amerikaiak az egykor szebb napokat látott államból a hatalmas bűnözés és woke-nyomulás miatt.

Korábban pedig Albániában fotózkodott Alex Soros egy új stadion átadásán Tirana főpolgármesterével.

Június végén pedig Párizsban Emmanuel Macron francia elnökkel találkozott egy pénzügyi fórumon.

Alex Soros még durvábban nyomná a baloldali propagandát

A fenti példák is jól mutatják, hogy Soros fia rendkívül aktív, és szó sincsen arról, hogy változtatna eddigi politikáján. Sőt ahogyan arról korábban beszámoltunk, Soros György fiatalabb fiára, Alex Sorosra hagyta a Soros-birodalom irányítását. Az új vezető még radikálisabb és hangosabb terveket fogalmazott meg, mint mondta célja, hogy bővítse apja liberális célkitűzéseit, ám ő szeretne olyan ügyeket is felkarolni, mint a szavazati és abortuszjog, valamint a nemek közötti egyenlőség.

Ez is érdekelheti:  Lemondott a dél-koreai miniszterelnök, áll a bál az ázsiai országban

Tervei szerint a családi vagyont továbbra is arra használná, hogy baloldali amerikai politikusokat támogasson. Alex Soros még nagyobb forrásokat és figyelmet kíván fordítani a demokraták támogatására 2024-ben, mert szavai szerint „aggasztja, hogy Donald Trump visszatérhet a Fehér Házba”.  A Soros-birodalom a Nyílt Társadalom Alapítványán keresztül évi mintegy 1,5 milliárd dollárt irányít különböző támogatásokra, kutatásokra, egyetemeknek és emberi jogi célokra – ám ez az ő értelmezésük szerint olyan liberális elemeket is tartalmaz, mint a melegházasság és az LMBTQ-közösség igényeinek hirdetése.

Mindezzel kapcsolatban nemrégen Donald Trump azt írta, nem hagyhatjuk, hogy ez az elkényeztetett kis degenerált nyerjen. 

„Nem távozunk”

Soros Alex egyébként még augusztus végén art arról, hogy nem távoznak. Az olyan hírek, amelyek szerint a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) és Soros „elhagyja Európát” félrevezetők. Nem távozunk. − írja Alex Soros, hozzátéve, hogy Európa továbbra is „óriási stratégiai jelentőséggel bír” az OSF 1980 óta végzett tevékenysége szempontjából.

Európa mostani helyzetét tekintve azonban egyértelmű, hogy alapítványunknak változtatnia kell, csakúgy, ahogy a berlini fal leomlása után, amikor erőfeszítéseink középpontjában a közép- és kelet-európai országok uniós csatlakozása állt; és ahogy a 2008-as gazdasági válságot követően, amikor először fokoztuk munkánkat Brüsszelben és Nyugat-Európában − fejti ki Soros György fia, aki szerint a térség kelet felé mozdul el, az EU-ban Kelet-Európa ereje felerősödik.

Alex Soros: Szó sincs kivonulásról / Forrás: Alex Soros X (Twitter)

Szerinte az ukrajnai háborúnak beláthatatlan következményei lesznek, emellett Lengyelország vezető gazdaság, és az EU nettó befizetője lesz, így – Magyarország mellett – a lengyel baloldalt is pénzeli: a nemzeti kormány ellen.Ahogy tehát az OSF globálisan átállítja munkamódszerét, mi is ennek megfelelően változtatjuk meg prioritásainkat Európában. Igen, ez azt jelenti, hogy bizonyos munkaterületeket meg fogunk szüntetni, mivel a mai és a holnapi kihívásokra összpontosítunk. És igen, a létszámunkat is jelentősen csökkenteni fogjuk, hogy több pénz jusson oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. De ez nem jelent semmiféle visszavonulást − nyomatékosítja Alex Soros.

Cseh „Katka” és a Gyurcsány-család barátja, Donáth Anna is ott volt Soros fiának a rendezvényén

Az utóbbi szavait megerősítette az is, hogy az egyik brüsszeli korrupciós botrány főszereplője, Cseh Katalin és a gyalázatos magánéleti botrányokkal terhelt Donáth Anna a Momentumból, valamint Munk Veronika, a volt indexesek Telex nevű blogjának alapítója is részt vett Soros György fiának rendezvényén augusztusában az ausztriai Alpbachban még augusztusban. Soros György fia a közösségi oldalán azt írta: örömmel töltötte el, hogy a rendezvényen beszélhettek Európa és a Nyílt Társadalom Alapítványok jövőjéről. Mint kifejtette, elkötelezettebbek az európai projektek iránt, mint valaha. Nyilvánvaló: a júniusi, európai uniós választásokra különös tekintettel készül Alex Soros – mind pénzzel, mind folyamatos dirigálással, mármint, a Gyurcsány vezette baloldal állandó eligazításával.

Ez is érdekelheti:  Biden figyelmeztette Izraelt, Trump kiállt a megtámadott ország mellett (videó)

A teljes cikk az Origo oldalán, IDE kattintva olvasható el.

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük