Milyen ember(féle) ez az Ursula von der Leyen?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Farkasvadászatba kezdett von der Leyen, minden vadállaton bosszút állna – írja cikkében a Magyar Nemzet. Amikor a címet elolvastam, azonnal az a kérdés vetődött fel bennem, hogy milyen lelkivilágú ez a nő, mit hordoz a génjeiben? Vagy vajon ezek a gondolatok az arisztokrata neveltetéséből fakadnak? Nem tudom, de igazából nem is érdekel. Az azonban teljesen biztos, hogy Ursula a sátán képmására teremtődött.

Miután tavaly Németországban egy farkas megtámadta és megölte egyik póniját, nagyon úgy tűnik, hogy Ursula európai uniós hatalmánál fogva hajtóvadászatot indít az Európában védettnek számító farkasokkal szemben. Az Európai Bizottság elnöke most információkat gyűjt az állatok hatásairól különböző helyi közösségektől és tudósoktól. A bizottság az adatokat pedig arra használja majd fel, hogy adott esetben javasolja a farkasok uniós védelmi státuszának módosítását – olvasható a Magyar Nemzet oldalán. Lefordítva ez azt jelenti, hogy a kékvérű jóasszonynak az a szándéka, hogy a védettségi státuszt levetesse Európában a farkasokról.

Nos, amikor kiszolgáltatottak – és lehetnek azok állatok is – ellen szerveznek támadást, akkor önkéntelenül vetődik fel a kérdés, milyen ember tehet ilyet és mit várhat a világ egy ilyen sátáni politikustól, mint Ursula von der Leyen.

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, volt német honvédelmi miniszter, állítólag keresztény kötődésű nő, aki azon Eu-s politikusok közé tartozik, akik demokráciát látnak Ukrajnában, éltetik a háborút, akiknek nem számít emberek százezreinek halála, családok szétszakítása, árva gyermekek lelki és fizikai nyomora, egy ország pusztulása, de saját országa, Németország léte sem. Ez az Ursula von der Leyen most az orosz és az ukrán nép után a farkasoknak is hadat üzent. És közben Európát elárasztják a soha ide beilleszkedni nem tudó idegenek, akik egyre nagyobb tempóban változtatják saját képükre Európa nyugati részét. Ezt a folyamatot pedig megállítani már nem lehet. Sem reformokkal, sem más eszközökkel. Európa nyugati része pár éven belül a muzulmánok birodalma lesz.

És közben az Európai Bizottság elnökének az a legnagyobb baja, hogy miként álljon bosszút kollektíve a farkasokon amiért egy példányuk rászabadult Ursula egyik pónijára.

Igen, igaza van von der Leyennek, valóban meg kell szabadulnunk a „farkasoktól”, különben felfalnak minket – ők, az EU farkasai, Ursula von der Leyen és kitartott társai.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, korábbi német védelmi miniszter (Fotó: Voice of Europe/Twitter)

3 thoughts on “Milyen ember(féle) ez az Ursula von der Leyen?

  1. URSLA NACCSASSZONY ŐNMAGA ÉS EURÓPA FARKASA DE NEM Ő A FALKAVEZÉR.

  2. Ezt a transzvesztita lényt valaki lője már ki….undorító szégyentelen némber.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük