TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mikor kezdődött a háború?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tucker Carlson amerikai konzervatív véleményvezér szerint az orosz-ukrán háború valójában nem 2022. február 24-én, sokkal inkább 2016. július 22-én kezdődött – akkor, amikor a WikiLeaks-en megjelent a Demokrata Párt nemzeti kongresszusának belső levelezése.

A 2016-ban közzétette iratok bizonyították, hogy a Demokrata Párt felsővezetése megbundázta az elnökjelöltségért folyó előválasztást annak érdekében, hogy abból Hillary Clinton kerüljön ki győztesen, szemben a magát nyíltan szocialistának mondó milliomos, Bernie Sandersszel, aki rendkívüli népszerűségnek örvendett elsősorban a párt fiatal baloldali támogatói körében.

Miután a nyilvánosságra került dokumentumok a párt kettészakadásának lehetőségével fenyegettek, a vezetés gyorsan egy eleterelő sztorit dobott be: azt állították, a szervereiket orosz hackerek támadták meg azzal a céllal, hogy gyengítsék Hillary Clintont, aki – szerintük Donald Trumppal szemben – nem állt Moszkva szolgálatában. A The Washington Post a sztorit már tényként közölte – emlékeztet a FOX News honlapján megjelent véleménycikkében Tucker Carlson, hozzátéve: hét évvel azután, hogy bedobták az orosz hackerekről szóló sztorit, még mindig az égvilágon semmi bizonyíték nincs arra, hogy abból bármi igaz volna. A politikai stratégia azonban működött, a negyven évnyi oroszellenes, hidegháborús beidegződések pillanatok alatt újraéledtek, és Moszkva a tökéletes ellenség lett.

Washingtonban az orosz beavatkozás narratíváját aztán lassan mindkét párt magáévá tette. „Ahogy teltek az évek és a retorika egyre erősödött, beindult a hisztéria” – írja Carlson, megemlítve, hogy szépen lassan mindenkit, aki ellentétes véleményt mert megfogalmazni, azzal vádoltak meg, hogy titokban Vlagyimir Putyinnak dolgozik; mondhatnánk, „Putyin-pincsi”.

A boszorkányüldözés pedig nem ért véget: „Idővel a hazugság, amit a demokraták azért találtak ki, hogy a 2016-os előválasztáson elkövetett bűneiket elfedjék, az amerikai külpolitika uralkodó narratívájává vált, végül pedig veszélybe sodorta magát Amerikát is. Államférfiak és diplomaták generációkon át dolgoztak azért, hogy más nagyhatalmak ne állhassanak össze egyetlen blokká az Egyesült Államokkal szemben. Az alapgondolat igen egyszerű volt: lehetséges legyőzni egy erős államot, de ha több erős állam szövetkezik, akkor biztosan veszíteni fogsz” – fogalmaz Carlson. Felidézi, hogy mindezt Donald Trump pontosan értette, nem véletlenül mondta azt, hogy „Oroszország soha nem lesz a legszorosabb szövetségesünk, ha azonban összeállna Kínával, akkor nagy bajban lennénk”

Ez is érdekelheti:  Semjén Zsolt: ha a Tisza pártot felveszik az Európai Néppártba, akkor a KDNP távozik onnan

Demokrata

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük