KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Migránsok támadták meg az amerikai határőröket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A venezuelai zászlót lengető migránsok nagy csoportja csapott össze a rendőrséggel, miközben megpróbáltak bejutni az Egyesült Államokba

Az amerikai vám- és határőrszolgálat visszaverte azt a hatalmas venezuelai zászlót lengető migránsok nagy csoportját hétfőn, amely megpróbálta átlépni a határt a texasi El Paso közelében. A csoport két tagja állítólag megtámadta a CBP ( Vám és Határvédelem) személyzetét – közölte a Fox News hírügynökség.

A migránsok egy zászlórúddal nekiestek határőrnek egy másikat pedig kövekkel dobáltak meg, aki könnyebben meg is sérült. A határőrizeti szervek ezt követően könnygázt is bevetettek a tömeg megfékezésére.

Azt nem lehet pontosan tudni, hogy a bevándorlók valóban Venezuelából érkeztek-e, azonban az összetűzésről a közösségi médiában közzétettek egy videót, amelyet egy meg nem nevezett ” aktivista ” készített. Ezen az látható, hogy a migránsokat visszaszorítják a Rio Grandébe, és egy hondurasi zászló pedig a folyómedernek az Egyesült Államok felségterületén lévő részében marad.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: