KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miféle „zöld foglalkoztatásról” beszél a mezőgazdaságunkat tönkretevő EU?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai KrisztinaDivatos hívószó lett az EU-ban a „zöld foglalkoztatás”, az Európai Parlament jelentést is elfogadott e tárgyban. De nem cinizmus-e a „zöld foglalkoztatás” szükségességéről és előnyeiről beszélnie annak az Uniónak, amely szisztematikusan tette tönkre számos tagállama mezőgazdaságát, így Magyarországét is? – kérdezte Morvai Krisztina Strassburgban.

Hozzátette: nemrégiben személyesen győződött meg arról a Hortobágyon, hogyan borítja fel az ökológiai egyensúlyt, teszi tönkre az állatállományt és a gazdaságokat a területalapú támogatásokkal,- illetve ennek kapcsán a földekkel – történő mutyizás. (Tény, hogy ezért főként a magyarországi korrupció, az átláthatatlan állami döntéshozatal a felelős, az EU viszont súlyos mulasztást követ el azzal, hogy az európai közpénzek, így a területalapú földtámogatások felhasználását nem ellenőrzi megfelelően.)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ukrajna még több és több pénzt követel

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük