KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Miért sodródik bele Magyarország a válságba?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Valószínűleg feltűnt mindenkinek, hogy mi közvetlenül, nyomott áron kapjuk a gázt és az olajat továbbra is az oroszoktól, mégis belesodródtunk a válságba. Érthetetlen, hogy ez a kis ország, ami képes magát élelmiszerrel és orosz energiával ellátni, miért indult el a lejtőn?

Volt egyszer egy birodalom

 

Megdöbbentő miként veretik szét megszokott világunkat azért, hogy az akaratukat rákényszerítsék a világra. Ez már nem a pénzről, az energiáról szól, hanem valami másról.

Úgy kezdődött, hogy az amerikaiak az I. VH kirobbanása után páholyból végignézték az eseményeket. Jó üzletnek látszott, elkezdték finanszírozni a veszteseket. Akkor a franciák és az angolok álltak vesztésre. Két éven belül a két töketlen birodalom minden vagyontárgyát bukta, nem maradt más a talonban, mint a gyarmataik és a befolyásuk. Amikor ezt is feltették a háborús rulettre és az amerikai mélyállam nem látott más garanciát befektetései visszaszerzésére, nagy kegyesen beszálltak a háborúba és a kivérzett feleket friss és korlátlan mennyiség előállítására képes hátországukkal, pikk-pakk legyőzték. Egész Európát uralmuk alá hajtották a végső veszteseket feldarabolták, a legveszélyesebbet – amelyik rekorder volt gazdasági növekedésben – jó apróra, hogy sose tudjon szövetkezni a Németekkel. Másfél évtizeddel később a Franciák felocsúdtak és rájöttek, az életszínvonaluk korábbi gyarmattartói státusuk nélkül már nem az igazi. Nem elégedtek meg a helyükkel a status quóban. Nem volt más választás, rájuk kellett uszítani a Németeket, akik alaposan el is vették a kedvüket és az ambícióikat. Néhány hét alatt fasírtot csináltak Európa egyik legerősebbnek hitt hadseregéből, az angolokat pedig kiszorították Dunkerque-be. Vajon miért nem zúzták porrá a nehézfegyverzetét vesztett, háromszázezer fős angol hadsereget? Ezután miért nem foglalták el a szigetországot, amikor ablak, ajtó nyitva állt? Mert Adolf szövetséget akart kötni velük és egy európai ellensúlyt összehozni a Szovjetek és valószínűleg az amerikai uralom ellen is. Csakhogy Churchill a mélyállam embereként gyűlölte a németeket, a Führert és mindent elkövetett, hogy az amerikai érdek érvényesüljön. (Most helyettesítsük be a megfelelő karaktert Putyinnal.)

Ez is érdekelheti:  A Zelenszkij-rezsim keresztényüldözése - kápolnát romboltak le Kijevben egyetlen éjszaka alatt (videó)

Valószínűleg feltűnt mindenkinek, hogy mi közvetlenül, nyomott áron kapjuk a gázt és az olajat továbbra is az oroszoktól, mégis belesodródtunk a válságba. Érthetetlen, hogy ez a kis ország, ami képes magát élelmiszerrel és orosz energiával ellátni, miért indult el a lejtőn? Mert nem az a célja a mélyállamnak, hogy Európa megússza, illetve bárki is Európából. Van egy farkastörvény a világban, amit az ókorban csúcsra járattak. Nem rejtették véka alá és nem próbálták felszínes hazugságokkal elleplezni. Ez a törvény pedig a „nekem annál jobb, neked minél rosszabb”. Erre épült a rabszolgaság, hiszen egy gazdag polgár luxusának érdekében minél többnek az alapvető emberi  jogait kellett megcsonkítani, sőt, teljesen elvenni. Minél több rabszolgával rendelkezett valaki, annak nem csak a státusa volt magas, de a potenciálja is. Az ókori villák, gazdaságok az akkori technológiához képest olyan méretűek, ami korabeli léptékkel mérve csak embertömegek munkájával állítható elő. Akinek ennyi embertulajdon dolgozott, az bizony nem sajnálta mások energiáját és életét. Ha most valaki azt gondolja, hogy a mélyállam természete azóta változott, humánusabb, emberbarátibb lett, az nagyon téved.

A deep statenek szüksége van erőforrásokra, amit most Európából szív el. Mivel már az I. VH óta Európa az egyik gazdatest, amin élősködik, nem engedheti meg, hogy míg az egyik fele – ráadásul a neki kedves és kezes nyugati – leépül, addig a másik, a keleti oldal meg fel. Ez a rész közel van mind térben, mint időben az oroszokhoz. Ha a nyugat megroppan és Kelet-Európa felemelkedik, akkor ez a terület nem csak kicsúszhat, de felül is kerekedhet, sőt, rivalizálhat a volt ANTANT országokkal (Idén a GDP előrejelzésünk duplája az EU átlagának.). Akkor nagyon nehéz lesz ezt a térséget kihasználni. Ide már elér az orosz medve mancsa és Kína is kezdi nyújtogatni sárkánykarmait. (Belgrád-Budapest vasút finanszírozója Kína. Vajon miért?) Ha ez az előretörés mégis bekövetkezik, akkor több mint száz évet dobhatnak a kukába és fölöslegessé válik Trianon minden borzalma is. Európa keleti fele összefogásban van, még ha az Ukrán háborúval látszólag meg is osztottak bennünket.

Ez is érdekelheti:  „Szentlélek Isten szállj le ránk”… és mégis marakodunk…

Miért folyik a küzdelem, ahol a miénkkel verik a csalánt? Jelenleg Amerika világuralmi törekvéseit torpedózza meg Putyin. Az egypólusú világrend, amit Amerika vezetett 1989 óta, ezzel a háborúval befejeződött. Az akkor vesztes oroszok felmondták a rájuk kényszerített másodhegedűs szerepet és kihívták az USÁ-t egy menetre. Ha az oroszok győznek, errefelé minden átrendeződik. Ukrajna eltűnik vagy jelentősen összezsugorodik és egy még erősebb orosz állam kerül közel a határainkhoz. Az az orosz állam, amelyiket mi jobban kezeljük (egyelőre) és jobban alakítjuk vele a kapcsolatokat, mint a többiek. Azok az oroszok, akik képesek még a világ urával, a legnagyobb hadsereget fenntartó USÁ-val is ujjat húzni. Nálunk a németek is megtalálják a számításaikat meg az oroszok is. Ismét kompországgá válhatunk, de most talán ennek minden előnyével. Most már csak túl kell élnünk a „szövetségeseink”, azaz az akkori ANTANT, most Európai Unió halálos mesterkedéseit.

Tamás bátya

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük