KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mi a baj azzal, hogy egy illegitim ország, illegitim rezsimje keveri a sz@rt?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Korábban foglalkoztunk már azzal a kérdéssel, hogy vajon Ukrajna határai valósak-e, hogy egyáltalán létezik-e Ukrajna abban a formában, amelyben jelenleg mutatkozik és azzal is, hogy mindez jogilag alátámasztott-e.

Nos, miközben minden irányból az Ukrajna területi integritása melletti kiállás, és a nemzetközi jogra történő hivatkozás folyamatos megnyilvánulásával találkozunk, a témát tovább boncolgatók természetesen a liberális inkvizíció kereszttüzében találják magukat. Úgy tűnik, hogy akár az ENSZ levéltárakban megtalálható hivatalos okmányok megléte, vagy éppen azok hiánya sem kérdőjelezhetik meg – de mégcsak logikai szintes sem – ennek az ellenkezőjét.

Hogy legyen min csámcsogniuk a „tényellenőröknek”: Egy betiltott ENSZ-jelentés – Ukrajna mint állam, gyakorlatilag nem létezik

Bár tudjuk azt, hogy a gondolat- és gondolkodás szabadságának természetes emberi tulajdonságát a nyugati szélsőliberális-neofasiszta irányultságú hatalmak igyekeznek óriási médiafölényükkel kitörölni a tömegek elméjéből, miközben elpusztítandónak ítélik meg a reálisan gondolkodókat, most engedtessék meg, hogy eljátszunk egy kicsit a gondolattal mert:

Az, hogy nemcsak egy illegitim rezsimje, de annak illegitim országa keveri a sz@rt, immár kilenc éve az USA parancsára, mára egy nukleáris világháború szélére sorolta az egész világot.

Ukrajna, a jogilag nem létező állam népirtó háborút indított egy általa szeparatistának ítélt terület, és annak akkor fegyvertelen, védtelen népe ellen. AMELYIK ÉLT az ENSZ Alapokmányában, az emberi jogokról aláírt, két nemzetközi egyezségokmányának legelső cikkelyében lefektetett alapvetéssel, A NÉPEK ÖNRENDELKEZÉSI JOGÁVAL.

Ennek a jogilag nem létező – utóbb AMERIKAI BÁBÁLLAMNAK A BÁBREZSIMJE obstruálta végig a válság békés rendezése érdekében tető alá hozott Minszk-2 megállapodásokat. Miközben szankciók özönével próbálták agyonnyomni Oroszországot MINSZK NEM TELJESÍTÉSE MIATT, most kiderült: nemcsak az „Ukrajna” nevű bábállamnak, de nyugati patrónusaiknak SEM ÁLLT, ESZÜK ÁGÁBAN SEM, BETARTANI EZEKET A MEGÁLLAPODÁSOKAT. Az csupán arra kellett, hogy UKRAJNÁT SUTTYOMBAN FELKESZITHESSÉK AZ OROSZORSZÁG ELLENI ROHAMOSZTAG SZEREPÉRE, a két világnak a Nyugat által előre eltervezett, VÉGSŐ ÖSSZECSAPÁS SORÁN.

Ez is érdekelheti:  Szlovákia támogatni fogja Mark Rutte jelöltségét a NATO főtitkári posztjára

 Írta: nemzetőr

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük