KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Menczer Tamás szerint Magyar Péter úgy hazudik, mint Gyurcsány, és azon az úton megy, mint Márki-Zay

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyar Péter úgy hazudik, mint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, egykori miniszterelnök, és azon az úton megy, mint Márky-Zay Péter korábbi ellenzéki miniszterelnök-jelölt – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött videóban csütörtökön.

Menczer Tamás felidézte, Magyar Péter egy hónappal ezelőtt arra a kérdésre, tervez-e fellépni a politikai porondra, azt nyilatkozta, hogy „szerinte ez még viccnek is rossz”. Menczer Tamás szerint mivel azóta a jogász ezt mégis megtette, és még azt is bejelentette, hogy egy párt segítségével indulni kíván a június 9-i európai parlamenti választáson, egyértelműen kiderült, hogy hazudott.

A kormánypártok kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott, miközben a Diákhitel Központ korábbi vezetője azt állította: „a látszatát is el kell kerülni annak, hogy valaki külföldről vagy külföldi segítséggel akarja megdönteni a kormányt”, barátnője bevallotta, hogy „a külföldiek – értsd amerikaiak – ott vannak mögötte”, vagyis „Magyar Péter ebben is hazudott”.

„Úgy hazudik, mint Gyurcsány és azon az úton megy, ugyanazt csinálja, mint amit Márky-Zay is csinált” – hangsúlyozta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás szerint ez azért is nagyon veszélyes, mert „Márki-Zay Péter magyar katonákat küldene a háborúba”. A kormánypárti politikus ezzel kapcsolatban videójában felidézte az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltjének korábbi nyilatkozatát.

Menczer Tamás azt mondta, „a NATO most éppen a háború irányába megy, de nekünk nem kell mennünk, ugyanis a NATO egy védelmi és nem egy támadó katonai szövetség”.

Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát, és küldjünk június 9-én Brüsszelbe olyanokat, akiknek valóban Magyarország és Magyarország békéje a legfontosabb – hangsúlyozta, hozzáfűzve, hogy a Fidesz és a KDNP a béke pártján áll.

Kiemelt képen: Menczer Tamás / Fotó: printscreen

Ez is érdekelheti:  Moszkva reagált arra, hogy az EU újabb orosz hírügynökségeket tiltott be

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Menczer Tamás szerint Magyar Péter úgy hazudik, mint Gyurcsány, és azon az úton megy, mint Márki-Zay

  1. TI LEGALÁBB UGY HAZUDTOK.ÉS VAN KÉPETETEK A MÁSIKRA IS UGYANAZT MONDANI. MINÉL JOBBAN MEG AKARJÁTOK A HATALMAET TARTANI A SORS ANNÁL INKÁBB KIVESZI TOLETEK.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük