KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Meloni elérkezettnek látja az időt, hogy a jobboldallal átvegye Európa irányítását

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Arra a kérdésre, hogyan lehet összeegyeztetni a jobboldali álláspontokat, amelyek annyira eltérőek, mint amilyeneket például von der Leyen és Orbán Viktor magyar miniszterelnök képvisel, Meloni csattanós választ adott.

Giorgia Meloni hétfőn azt mondta, hogy az esedékes EU-s választások után jobboldali többséget kíván kialakítani Olaszországgal az élen – írja a Politico. A brüsszeli hírportál cikke szerint – a Politico által nemes egyszerűséggel leszélsőjobboldalizott – nemzeti konzervatív pártok ebben a ciklusban küzdöttek azért, hogy hatékonyan együttműködjenek az EU-ban, amit hátráltatott az olyan kulcsfontosságú kérdésekben való megosztottság, mint Ukrajna. Meloni szerint azonban van lehetőség a jobboldali együttműködésre.

Megvan a lehetőség arra, hogy más többséget építsünk ki az Európai Parlamentben, és így egy másik Európát, más politikákkal” 

– mondta.

A hétvégén Le Pen állítólag Melonihoz fordult, hogy egyesüljön az Európai Parlament második legnagyobb csoportjának létrehozása érdekében.

Mandiner

Kiemelt képen: Giorgia Meloni és Orbán Viktor / Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldala

Ez is érdekelheti:  Ukrajna megadására szólít fel Oroszország, ha Kijev nem fogadja el békefeltételeit

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük