KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mekkora káosz kerekedik a ma esti, pártok közötti EP tévévitából?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vajon ki az, aki komolyan veszi? Egyáltalán van-e ennek értelme ilyen ellenzék mellett?

Bizonyára többekben is felvetődtek ezek a kérdések. Őszintén szólva itt csak két valóban komoly, nemzeti kötődésű és tehetséges embert látok, Deutsch Tamást és Toroczkai Lászlót. A többiek lényegében a nemzetellenes globalista érdekek csicskásai.

A Magyar Nemzet értesülései szerint Dobrev Klára, a szemkilövető, Gyurcsány Ferenc asszonya, állítólag azt hangoztatta, hogy ő csak a televízió főbejáratán keresztül hajlandó az épületbe vonulni. Vajon odavárja a híveit, hogy az adás előtt megünnepeljék?

Donáth Anna lelkiismereti okokra hivatkozva mondta le a vitát. Persze ilyen problémái nem voltak az EP-ben, amikor Magyarország – és itt szándékosan nem azt írtam, hogy hazája – ellen mindent bevetett, ami valamennyi nemzetét és hazáját szerető magyar szemében haza- és nemzetárulás. Jó lenne, ha Annácska arra nem hivatkozna, amije nincs is.

A Kutyapárt viccet akar ebből is csinálni? Pedig ez nem vicc, hanem halálosan és véresen komoly dolog a pillanatnyi világpolitikai helyzetben. Felelőtlen embereknek itt semmi keresnivalójuk nincs. Mellesleg ők ugyanazok, mint a többi globalista nemzetáruló. Egykutyák… (Négylábú barátainkat nem megsértve, hiszen ők ezerszer különb ebek náluk.)

Szóval két komoly szereplője lesz csupán a ma esti vitának, amely az M1-en lesz látható 20.00 órától. Mindenkinek 8 perc adatik majd, hogy elmondja a programját(?), illetve Magyar Péter – amennyiben megjelenik egyáltalán – az expozéját, ugyanis ő kijelentette, hogy arról beszél, amiről akar. Eddig is ezt tette, a proli pedig bevette. Az a proli, amely eddig Gyurcsánynét, meg az „oldalkocsijait” favorizálta.

Tessék, csak tessék, be lehet készíteni a szobába, a tv készülékek elé a csipszet, és a sört. Jó szórakozást kívánok!

Csak azt a két komoly, értelmes embert sajnálom a bitangok és az árulók között.

Ez is érdekelheti:  Szlovákia támogatni fogja Mark Rutte jelöltségét a NATO főtitkári posztjára

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük