KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Megvan Magyar Péter pártja

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Talpra Magyarok Közössége (azaz Magyar Péter) a Tisztelet és Szabadság (Tisza) Párt színeiben indul a 2024. június 9-i választáson – jelentette be szerda délután a Facebookon Magyar Péter.

Varga Judit korábbi miniszter exférje tudatta azt is, hogy a mai közgyűlésen alelnökké választották, emberei pedig többségbe kerültek a párt ügydöntő szerveiben. Magyar sietve leszögezte azt is, hogy a párttal és annak indulásával kapcsolatban csakis ő nyilatkozik.

Ezt talán nem véletlen mondta, hiszen ha jobban utánanézünk, kiderül, hogy a szóban forgó politikai alakulat egy valódi kamupárt.

De nézzük, mit is mondtak évekkel ezelőtt, 2021-ben a párt alapítói. Szabó Attila elnök nemes egyszerűséggel kijelentette, „a Tisza Párt természetesen mind a 106 választókerületben indít jelöltet, erre már újdonsült pártként is megvan a kapacitásunk, képességünk.”

Deák Boldizsár alelnök ehhez hozzátette, „mi alulról szerveződő párt vagyunk, és a társadalmi beágyazottságra építünk. Úgy látjuk, a magyarok 32 százaléka bizonytalan, hogy kire szavazzon. Pártunk tehát két és félmillió bizonytalan szavazót fog megszólítani.”

Érdemes azonban megvizsgálni, hogy mi is történt ezután. A pontos választási eredményekhez elég, ha a Nemzeti Választási Iroda adatait áttekintjük. A párt egyetlen jelöltet sem állított, ezért aztán nem csoda, ha egyetlen szavazatot sem kapott a 2022-es országgyűlési választáson.

Szabó Attilának és Deák Boldizsárnak tehát minden oka megvolt hogy megszabaduljon a fantompárttól. Utóbbi személyről egyébként a helyiek elmondásából azt lehet tudni, hogy mindig oda húz, ahol a haszon lehetőségét látja.

Deák volt fideszes önkormányzati képviselő, Schmuck Andorral is voltak próbálkozásai, de legutóbb már a Jobbikból kilépett Mirkóczki Ádámot támogatta.

Deákról köztudott, hogy az üzleti életben is kétes ügyei voltak. Az elmúlt években számos gazdasági társaságban felbukkant és a jelenleg nevén lévő cég is felszámolás alatt áll.
A Tisza Párt alelnöke korábban a játékgépbizniszben is utazott, ám az üzletág felszámolását követően kénytelen volt felhagyni az emberek tömegét kizsebelő tevékenységgel.

Ez is érdekelheti:  Példátlan támadás történt tegnap este Szevasztopol és a Krím ellen

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Magyar Péter hívei körében sörét issza

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük