KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megszüntette a Facebook az ellenállási-tengellyel szimpatizáló oldalakat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
szaúd facebook

2016. 06. 29.

A Facebook közösségi oldal több tucat oldalt szüntetett meg amik Szíriát, a Hezbollahot vagy a palesztin ellenállási mozgalomhoz köthetők.

A napokban elérhetetlené váltak a Szíriai Kormány, Dr. Bashar Al-Assad elnök, Nasrallah a Hezbollah főtitkárja, és számos palesztin ellenállási mozgalommal szimpatizáló Facebook oldal vagy csoport.

Több száz olyan magánszemélynek is zárolták a saját oldalukat, akik profil képe helyére az előbb említett személyek vagy szervezetek képeit rakta ki.

A Facebook cenzúrája előtt pár nappal Mark Zuckerberg személyesen fogadta Mohamed bin Salman szaúdi herceget, aki másodikként szerepel a szaúdi trónöröklés listáján.

NIF: Támogatóink közül pl. Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István ki van tiltva a saját oldaláról, amit így meg se tud szüntetni. A Facebook, reméljük most már mindenki számára világos, nem támogatja a nemzetállamok fennmaradását, és így azon szervezetek kommunikációját sem, melyek ezekért harcolnak.

Orientalista.hu – Zenobia
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Ezért hazudik, aki az oroszországi szankciók sikeréről beszél - íme...

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Megszüntette a Facebook az ellenállási-tengellyel szimpatizáló oldalakat

  1. Igazságtalan az élet. Tegnap négy magyar tűzszerész halt meg ártatlanul a több száz kilós (kísérleti?) bomba felrobbanásakor…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük