Budaházy bilincsben – bűne: EU-ellenesség

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Addig terjed-e a véleménynyilvánítás szabadsága, amíg azt mondom: „egyetértek”? Ideális esetben aligha, de a Magyarország belépésével kapcsolatos európai uniós kampányban ez volt a hozzáállás. Budaházy Györgyöt bilincsben vitték el, amiért az EU ellen mert kampányolni. A Brexit, azaz Nagy-Britannia kilépése az Unióból ismét aktuálissá tette, hogy követelésekkel álljunk elő az Európai Unióval szemben.

2004-es belépésünkkor csak a pozitív dolgokkal, az előnyökkel hitegettek bennünket, a kétkedők vagy ellenzők úgy jártak, mint Budaházy és társai. Most a fő feladatunk a magyar föld megvédésének követelése, azaz a csatlakozási szerződés újratárgyalása lenne annak érdekében, hogy külföldiek Magyarországon ne vehessenek termőföldet, azaz a termőföld ne legyen „tőke”, amelynek megvásárlása nyitva áll a külföldi EU-s állampolgárok előtt. Budaházy Györggyel a jelenlegi – húsz év fegyházzal fenyegetett – büntetőeljárásának szünetében beszélgetett Morvai Krisztina. Korabeli felvételek segítségével idézzük föl, hogy mi is történt az „EU – NEM!” kampánya idején, hogy bilincselték meg és állították elő a rendőrök, és visszatekintünk arra is, hogyan verték véresre, mikor 2002-ben az Erzsébet hídon a szavazatok újraszámolását követelte. (Ezek után „érdekesség”, hogy az ügyész hangsúlyozta perbeszédében: Magyarországon mindenki demokratikus úton is kifejezheti közéleti, politikai véleményét.) A felvétel célja kettős: a Brexit kapcsán annak aktualitását bemutatni, hogy igenis most van a történelmi pillanat, hogy követelésekkel álljunk elő az Unióval szemben, és újratárgyaljuk Magyarország és az EU kapcsolatának feltételeit, a másik cél pedig a Budaházy Györggyel szembeni sorozatos büntetőeljárások hajmeresztő jellegének és egyes részleteinek bemutatása.


Beküldte Almási L. <almasi76@gmail.com>
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Budaházy bilincsben – bűne: EU-ellenesség

  1. Kérdés csupán, hogy a Párizs környéki békediktámokat 1920-ban kitaláló és reánkkényszerítő, egykori „nagy antant országok”, vlmt. az ugyancsak .EURÓPAI UNIÓ-ot megalapító, és oda maradék Magyarországot is, 2004-ben, -BELSŐ ELLENSÉGEINK SEGITSÉGÉVEL BEHAZUDÓ-, új világrend PLUTOKRATA „főkolomposai is”, egyetértenek-e, az álataluk kiatalált és alapított, „románia”, régóta esedékes nemzetközi ledegradálásával???
    Kérdezni és megjegyezni merészeli, az 56-os Veterán és Koppányivadék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük