KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megszakította Karácsony beszédét a Fidelitas (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megszakította Karácsony Gergely beszédét a Fidelitas, hogy felhívja a figyelmet arra: főpolgármesterként Karácsony Gergely nem engedheti meg magának, hogy háborús uszítást terjesszen.

A főpolgármester kedden a felújított budapesti Corvin Áruház előtt tartott tartott beszédet, amikor a Fidesz ifjúsági szervezete váratlanul szembesítette őt saját háborús uszításával, amitől a főpolgármester  kislányos zavarában csak kínosan topogott.

A Fidelitas szerint akciójuk célja az volt, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy egy józan, választott politikus nem engedhet meg magának olyan képtelenséget, hogy azt állítsa, Magyarország háborúban áll egy atomhatalommal.

Korábban Karácsony Gergely az ATV műsorában arról beszélt, hogy háborúban állunk Oroszországgal, ez nehezíti meg a M3-as metró szerelvényeinek klimatizálását. Nem ígértem meg, hogy fogunk klimatizálni – állította a városvezető, majd az alábbi szavakkal indokolta a légkondicionálás elmaradását:

 Az egyik az, hogy éppen egy háborúban állunk azzal az országgal, amely beszállítója volt ennek a metrókocsibeszerzésnek. Ők szankciós listán vannak, ezért nagyon nehéz bármilyen jogunkat érvényesíteni

– fogalmazott a főpolgármester. Elmondása szerint ennek ellenére napi szinten tárgyalnak az orosz beszállítóval, csak az a baj, hogy ők szankciós listán vannak, és a szerződésmódosításhoz külön engedélyre van szükség.

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Karácsony Gergely (Fotó: Balogh Zoltán/MTI)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: