BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mégsem az izgalmak végeztek Welsz Tamással – hanem öngyilkos lett?

welsz-tamasWelsz neve két héttel ezelőtt bukkant fel a sajtóban, amikor a Központi Nyomozó Főügyészség közokirat-hamisítás gyanújával hallgatta ki Simon Gábort, az MSZP volt elnökhelyettesét.

Ahogy arról a ma.hu is beszámolt, a vállalkozó csütörtökön halt meg, úgy tudni, éppen házkutatást tartottak nála. Egyes értesülések szerint a rendőrautóban léptek fel a problémák, ám a Hír24 információi szerint már otthonában összeesett, miután beszedett valamit. Úgy tudjuk, a tragédia előtt nem sokkal közölte a hatóság embereivel:

A Hír24 úgy tudja, ezt mondta Welsz Tamás, mielőtt otthonában összeesett: „Uraim, bevettem valamit. Nem tudnak ellene semmit tenni.”

Az Indexnek a vállalkozó egyik ismerőse azt mondta, hogy a férfi hetek óta fontolgatta, hogy véget vet az életének.

Welsz, amikor a rendőrautóba tették, már nem volt tudatánál. A budai mentőállomáson csütörtök este azt mondták a Hír24 Híradó stábjának, hogy a férfinak leállt a szíve, de már nem tudták újraéleszteni. A vállalkozó neve két héttel ezelőtt bukkant fel a sajtóban, amikor a Központi Nyomozó Főügyészség közokirat-hamisítás gyanújával hallgatta ki Simon Gábort, az MSZP volt elnökhelyettesét, akit emellett költségvetési csalással és magánokirat-hamisítással is gyanúsít a nyomozó hatóság.

A Magyar Nemzet pénteken arról írt, Welsz a napokban jelezte a Nemzeti Nyomozó Irodának, hogy dokumentumokat szeretne átadni a rendőrségnek.

ma.hu

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Mégsem az izgalmak végeztek Welsz Tamással – hanem öngyilkos lett?

 1. Nagyon hihető történet… Naagggyon! A koronatanúja és közreműködője volt egy alvilági bandának, amelyik Magyarország pénzét kisíbolta. Sokat tudhatott a pénzek útjáról és a személyekről, a közelmúlt és a jelen országpusztító-fosztogatóiról. Igen kellemetlen lett volna bizonyára néhány díszvirágszálnak, ha köp és sikerül felgöngyölíteni néhány milliárdocska útját.
  Aki köp az alvilágban, annak benne van a kalapban egy kis „öngyilkosság”. Nem ő az első, aki így járt. Nem kár érte, csak az a kár, hogy magával vitte a listát…
  Olyan ez a sztori, mint amikor valaki motoros fűrésszel elvágta a saját torkát – miután átvágta a csuklóit. Vagy aki hétszer hátbaszúrta saját magát, amiből az első halálos volt – a többit csak biztonság kedvéért tette…
  Biztos volt némi vaj a fejükön a Nagy Elszámoltatóknak is – ezért meg kellett gátolni, hogy énekeljen. Lehet megkönnyebbülten nagyot sóhajtani! Aztán most jönnek a „hiteles” vallomások.
  Ezt a Cosa Nostra is megirigyelhetné, micsoda profi maffia leszámolás!
  Egyik csontváz a másik után esik ki a szekrényből: évek óta bűnözői körök kezében a kormány!
  Nagy Péter

 2. Hát persze! A rendőrök a fejükhöz kaptak: „Úristen!! Hiszen mondta, hogy bevett valamit!”. Életszerű történet a haláláról: 41 éves, kigyúrt „üzletember”, kiterjedt afrikai kapcsolatokkal, megfelelő számú útlevéllel, olyan tőkével, mely nyilván élete végéig gondtalan megélhetést biztosított volna, (na nem ilyen pár napban mérve a hátralévő életét)közölve, hogy dokumentumokat akar átadni a nyomozó hatóságoknak, aztán egyszercsak rájön, hogy az élet értelmetlen és véget vet neki.. Komáromi András nemrégiben még nem akarta eladni a vállalkozását az államnak, majd mégis az eladás mellett döntött és másnap belehalt a meggondolatlanságából eredő bánatába. Mindez legalább annyira hihető, mint az a pár évvel ezelőtti Győr környéki családirtás, ahol a családapa több késszúrással sebesítette meg önmagát, majd beindította a láncfűrészt és levágta a saját fejét. Lívia

 3. Most kellett meghalnia? Raszputyint sokáig nem tudták megmérgezni, mert rájött az ellenszerre, a Borgia pápát, VI. Sándort is csak úgy tudták eltenni láb alól, hogy Róma mellett a kedvenc fáján termő fügét kenték be méreggel, hiába volt óvatos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük