KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megnyertétek a szívünket és nagyon sok szívet Európából – külföldiek a magyar válogatottról

Megnyertétek a szívünket és nagyon sok szívet Európából – ezzel a címmel osztott meg több kommentet egy csokorba szedve a magyar labdarúgó válogatott teljesítményéről a Mi, magyarok közösségi csoport.

Nagyon is tanúlságos, de mindenképpen elgondolkodtató, hogy azok a külföldiek, akik semmilyen szállal nem kötődnek nemzetünkhöz és hazánkhoz, nos ők is a mutatott teljesítmény alapján ismerték el nemzeti 11-ünket.

Közben a nemzetellenes, de magukat a magyar nemzetért kiállónak hazudó, külföldön és belföldön is egyaránt Magyarország ellen ténykedő ellenzéki politikusok pedig minden cselekedetükkel és megmozdulásukkal csupán hatalmi céljaik megvalósulását szolgálva mutogatták magukat abban a Puskás Ferenc Arénában, amelynek megépítése ellen mindent megtettek.

A Mi, Magyarok bejegyzése:

Megnyertétek a szívünket és nagyon sok szívet Európából

 „Az elején még mentek a Pornhub viccek Magyarországról, hogy ebbe az őrült csoportba kerültek, de a magyar srácok mindenkinek megmutatták, hogy mit is lehet elérni bátor szívvel és hideg fejjel. Totális tisztelet Ukrajnából.”
„Gratuláció az osztrák szomszédoktól! Amikor a meccset néztük a haverokkal, többet kiabáltunk, és jobban ünnepeltük a második gólt, mint a saját meccseinken. Megérdemeltétek volna a továbbjutást.”
„Milyen magyar teljesítmény! Elsőrangú védekezés. Úgy játszottak, mint az oroszlánok. Fanatikus német drukker vagyok, de nagyon sajnálom őket.”
„Nem érdekel, mely csapatok mentek tovább az F csoportból. A szívünket ti nyertétek meg.”
„Magyarok! Büszkék lehettek egy ennyire odaadóan játszó csapatra. És a szurkolóitok is pokolian fantasztikusak voltak. Ma este megnyertétek a szívemet, és nagyon sok szívet Európából!”
„Büszkék lehettek a csapatra! Senki nem adott volna egy pontot sem nektek a torna előtt, és kettőt is szereztetek. Harcosok vagytok!”
A top kommentek a labdarúgó EB hivatalos oldaláról. Szinte az összes külföldi minket dicsér ott. Össze lehet hasonlítani a Telex, 444 meg egyéb független-objektívek tornából felmentett károgó balfékjeivel…
A német sportúságok is csak jókat írnak rólunk, miközben a sajátjaikról leszedik a keresztvizet. Joachim Löw is nagyon dicsérte a magyar válogatottat.
Kijelenthető, hogy eddig mi vagyunk a torna meglepetés csapata.

 

Ez is érdekelheti:  Itt van Brüsszel „büntetése” Magyarország számára

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Kapcsolódó:

Szilágyi Ákos: Öngól

Szijjártó: A németeknek tudniuk kell, a sport aljas politikai szándékra való felhasználása nem végződik jól

https://internetfigyelo.com/a-roman-sportsajto-magikusnak-es-a-torna-egyik-legnagyobb-meglepetesenek-nevezte-a-magyar-valogatottat/

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük