KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megnevezték az Azovstalnál bekerített külföldi zsoldosok létszámát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Denis Pushilin a Donyecki Népköztársaság vezetője az orosz TV1 adásában közölte, hogy továbbra is blokád alatt van a mariupoli Azovstal üzem területén az a mintegy 400 zsoldos is, akik az Egyesült Államokból és az európai országokból érkeztek.

Pushilin kijelentette, hogy számításaik szerint mintegy 400-an vannak a külföldiek, de hogy pontosan kik ezek a személyek, azt biztosan még nem tudják, ennek kiderítése folyamatban van. A donyecki vezető szerint az USA-ból, Kanadából, Nagy-Britanniából, Romániából és számos más európai országból származó zsoldosokról van szó.

Az Azovstal ipari övezetét továbbra is körbezárva tartják az orosz koalíció erői, miközben tüzérségi és légicsapásokat hajtanak végre, hogy megakadályozzák a fegyveresek kitörését. Különböző források szerint 1000 és 2500 közé tehető azoknak a fegyvereseknek a száma, akik jelenleg is az Azovstal üzem területén tartózkodnak – közölte a DPR vezetője.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Szijjártó Péter: a Mercedes beruházásai nyomán hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük