KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megbénulhat a ma reggeli közlekedés Budapesten – így alakul a KATA-tüntetés menetrendje

A Magyar Hang értesülései szerint a tüntetés reggel hétkor kezdődik és a kiindulási helyszín a Margit híd pesti hídfője lesz.

Az információk szerint közel 9 ezren jelezték részvételi szándékukat a közösségi oldalakon. A rendezvényt bejelentették, tehát a jogszabályoknak megfelelően történt a szervezés, melyről a Futárok a KATA-ért közösségi oldalon lehet bővebben olvasni.

Mint írják, a hétfő reggeli időpont kiválasztásánál éppen az volt a cél, hogy minél nagyobb nyomást tudjanak gyakorolni ezzel a kormányzatra.

Ezen túl a tüntetésről valóban érdemi információ nincs az oldalon. A menetrend egészen eddig tart. Arról már nem írnak a szervezők, hogy a Margit híd pesti hídfőjétől hova tartanak majd tovább, azonban felhívják a rendezvényen részt venni szándékozók figyelmét arra, hogy a meleg miatt gondoskodjanak maguknak megfelelő mennyiségű folyadékról.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük