KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: Oroszország a „fasizmus reinkarnációja” ellen harcol

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Nyugat a modern nácikat pátyolgatja Ukrajna támogatásával – jelentette ki a volt orosz elnök

Oroszország ukrajnai katonai művelete egy lépés a fasizmus és a nácizmus végleges legyőzése felé – közölte Dmitrij Medvegyev volt elnök, az orosz Biztonsági Tanács vezetője.

A náci Németország feletti győzelem 79. évfordulója alkalmából írt cikkében úgy fogalmazott, hogy a fasizmust hivatalosan legyőzték a második világháborúban, de a Nyugat hagyta, hogy annak ideológiai leszármazottai a kijevi rezsim támogatásával továbbra is pusztítsanak.

„A világ legtöbb országában hosszú éveken át még a náci jelképek mutogatása is törvény által tiltott volt, nem is beszélve a hitlerizmus egyéb szimbólumairól és eszméiről”

– írta a volt orosz elnök.

Most azonban Oroszország kénytelen harcolni a fasizmus reinkarnációja, zombi-ivadéka ellen, amely a hitlerizmus undorító és cinikus dédunokájaként- a kijevi náci rezsimben testesül meg”

– fogalmazott Medvegyev.

Az Egyesült Államok, az EU és más nyugati államok határozottan Kijev mellé álltak az Oroszországgal való konfliktusban. Ukrajna támogatói milliárdokat költöttek a háborús erőfeszítésekre, lőszerrel és fegyverekkel látták el Ukrajnát, miközben példátlan gazdasági szankciókat hoztak Moszkvával szemben.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Dmitrij Medvegyev / Fotó: © Sputnik / Pavel Bednyakov

Ez is érdekelheti:  Sokasodnak a kérdőjelek Magyar Péter gyulai segítője körül

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük