KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Bene Gábor: Miért lenne jobb nekünk a sajátosan magyar, és szuverenista TÖRTÉNETI ALKOTMÁNYUNK?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem szabad azt hinnünk, hogy sorsunk kőbe van vésve, hiszen mi magunk vagyunk a jövőnk alakítói!”

Az igaz ember sajnos kihalóban van, de nem szabad feladnunk mert nemzetünk megmentése: örök küldetésünk! Kezdjük úgy, hogy a magyar államadósságot csak úgy lehetne eltörölni, ha a politikai elit kinyilvánítaná, hogy nem vagyunk utódállama a kommunista diktatúrának, de az azt elődállamként elfogadó köztársaságnak sem! Nem lenne megoldás az adósság átütemezése sem, mert azzal csak elodáznánk az adósságcsapda hatásait! Csak illegitim kormányok vették fel ezeket a pénzeket s így a bankok kockázata az a kapitalizmusban, ha megbízhatatlan személynek vagy államnak adnak hitelt. Ráadásul azzal meghosszabbították szenvedésünket a vörös diktatúra alatt, majd elősegítették a globalista pénzdiktatúra behatolását. Azt is tudjuk, hogy a Magyar Királyságnak államadóssága nincs, s nekünk az volt utolsó alkotmányos államunk! Térjünk vissza hozzá, s legyünk kitartóak, mert minden rossz véget ér egyszer, és a fák sem nőnek az égig!

Miért is lenne jobb nekünk a történeti alkotmány?

Elöljáróban annyit, hogy a történeti alkotmányunk ma is érvényes, csak nemzeti szervezetlenségünk okán, nem tudjuk érvényre juttatni! Pedig őseink annak a védelmében véreztek, hisz a Habsburgok folyamatosan csonkítani, vagy teljesen elvenni akarták tőlünk! Jó lenne ha végre a nemzeti oldal is egyet tudna érteni abban, hogy azért legális a mai állam, mert a Kádári “ál-törvényesség” alapján történtek a változások. Ám nem lehet legitim a jelen ,,Magyarország”, mert nem vállalta a jogfolytonosságot az utolsó törvényes elődállamával! A megoldást javasolnunk kell Orbán Viktornak, mert ne higgye el, hogy más úton meg tudja úszni az ország és benne a jelenlegi elit a komoly megrázkódtatásokat!

Nézzük milyen elvek és szabályok változnának a történeti alkotmánnyal, mely pozitívan hatna ránk!

Igen sok és jelentős változásban lenne részünk, aminek szinte minden következménye kedvező lesz a köznép és így a közjó számára. 1/ Nincs köztársaság, mert a 1946 évi I. tv zsarolással született, s a hercegprímás jogszerűen meg is vétózta! Így nincs köztársasági elnök, legfeljebb a „hatalom ideiglenes birtokosainak államfője” – címet lehetne számára megengedni! Tehát ha nincs köztársaság, államadósság sincs, hiszen azokat csak is köztársaságok vették fel! Sőt nem vagyunk NATO tagok sem, vagyis nem leszünk háborús felek! Nem vagyunk EU tagok sem, épp ezért visszaállítható a vámrendszer és az aknazár.(kiem.-szerk.) S ez utóbbi a migráns-kérdést is azonnal megoldaná, mert kizárólag útlevéllel és vízummal lehetne hozzánk megérkezni! S a vámrendszer pedig a költségvetés problémáit oldaná meg!

Ez is érdekelheti:  Szakértő: A Robert Fico elleni merényletben a békepártiságot és a keresztény értékeket érte támadás

S ha nincs államadósság, akkor az eddig bankoknak fizetett kamatok és járulékok itthon maradnak, s ezzel komoly lehetőségünk lesz a gazdaság belendítésére, sőt a károsultak kártérítésére, a szociális háló visszaépítésére is.

S mivel a bankárok nagyon idegesek lennének, így ezt fokozandó: az összes hazai devizacsaló bankvezetőt kell a királyságunk börtönébe zárni és kártérítési pert indítani a Kádárnak kölcsönt adó állami és magán bankok ellen!

Megpróbálnak majd minket ellehetetleníteni, de fokozni nem nagyon tudják rajtunk a nyomást, legfeljebb fegyeres erőszakkal, azt pedig szerintem a Biztonsági Tanácsban lévő Oroszország megvétózná! Donald Trump újraválasztása esetén pedig nincs olyan erő, mely rá tudná kényszeríteni az EU akaratát hazánkra! Tegyük hazánkat ismét naggyá!

Vajon miért nem valósított meg jogfolytonosságot a Fidesz?

Tettek ők egy óvatos kísérletet az Alaptörvényben erre, de valószínűleg visszahőköltek attól, hogy mit fog tenni a bankárvilág?! Ám az alaptörvényi kollízió – vagyis belső ellentmondás – olyan szintű, hogy az AB-nek vissza kellett volna adnia az OGY-nek (Országgyűlés – szerk.) ha az, nem egy a kommunisták mentésének a szándékával született, és túlfizetett tagokból álló, idegen jogintézmény lenne! (Egyébként a hazai joghagyományban ilyen intézmény soha nem is szerepelt amely pénzpórázra fűzött jogtudorokból állt.) A kollízióra – vagyis az alaptörvény belső ellentmondásaira – már 2011 júniusában felhívtuk a figyelmüket. Ám az AB megvárta, hogy a „legitimitás hiányos állam” hatályba helyezze az alaptörvényt, s akkor értesítettek, már nincs ráhatásuk a törvényre, mert nekik azt, un. kartális alkotmányként kell alkalmazniuk, jogelvi szinten! Vagyis olyan erők állnak a FIDESZ kormány mögött is, akik nem engedték meg az utolsó alkotmányos államhoz való törvényes visszatérést, nem engedték a Nemzeti hitvallás megvalósulását, hiszen tudták: az esetben nem fizet az állam kamatokat és felszámolódik a pénzdiktatúra!!

Mitől zseniális a történeti alkotmányunk?

A magyar állameszme alkotmányossága igyekezett mind a királyszuverenitás, mind a népszuverenitás elméletének komoly hibáit kijavítani. Szerintem sikerrel!

Így nálunk a kettő előnyeit összefűző, és hátrányait kiszűrő koronaszuverenitás elve működött! Vagyis a főhatalom sem a nemzet, sem az államfő kezébe nem kerülhetett, csak a Szentkoronában lévő jogelvek alapján működhetett az állam. Ez azt is jelenti, hogy a bevált alkotmányos jogelveket ma sem lenne szabad átlépnie sem a törvényhozásnak, sem bíróságoknak. (Pedig sajnos sűrűn történtek csalások: a Budaházy per, a devizacsalások, s a legtöbb állami kártérítési perben, de sorolhatnám!)

A nyugattal ellentétben, ahol a mai pénzdiktatúra már évszázadokkal előbb megjelent, addig nálunk a társadalmi szférák önigazgatása, az autonóm vármegye bontakozott ki alkotmányos kereteink között! Ezért kell az igazságos alkotmányosságunkat visszaszerezni, a kormányt figyelmét felhívni arra, hogy valósítsa meg végre azt, amit az 2011-ben az Alaptörvény preambulumában meghirdetett!

Ez is érdekelheti:  Halálos hajóbaleset történt Verőcénél - több halott és eltűntek is vannak

Szerintem több jogásznak is azért kellett meghalnia, mert nagy hévvel hirdették-védték a Szentkorona állameszmét, amely ma is modern, igazságos és beváltan működtethető!

A NEEM vezetése pedig kijelenti, hogy az Alaptörvény Nemzeti hitvallásában szereplő elveket, s a történeti alkotmányosságot meg is akarja valósítani! Ezért minden jó magyar csatlakozzon helyben a “közjogi harchoz”! Gondolja át, hogy tud besegíteni a “közjogi szabadságharcba”, vesse be a szkíta szeretet fegyverét, s először is szervezze meg végre helyben a szellemi kaláka közösséget! S e közösségek válasszanak Magisztrátust! Ugyanis csak egy szervezett erő tudja megmenteni a hazát! Csak is egymást jól ismerő helyi közösségek tudnak szellemi, gazdasági, önvédelmi erőt jelenteni akkor, ha beüt a várható káosz! Viszont senkinek sem kell a Nemzetegyesítők Mozgalmába belépni, tagdíjat fizetni, ám a “szolgáltatásait” érdemes igénybe venni! Ők ugyanis egy határozott NEEM-et mondó ál-párt. Ők nem kívánnak néppárttá válni mint egykor a Jobbik. Kizárólag segíteni–szolgáltatni akarnak az önszerveződő, helyi kaláka-körök értékrendmegtartó képviseletének létrejöttéhez! Ahogy a nevük pontosan meghatározza: ők a Nemezetet Egyesíteni szándékozó Mozgalom! Íme egy példa! A Nemzetegyesítők egyik jeles támogatója írta nekem a következőket: (idézem)

Nem érdemes a múltba révedőkkel (Halásszal, Gerivel, stb.) foglalkozni, ahogy most az Alkotmányt Helyreállító Nemzeti Szövetség teszi, hanem csak a napi dolgokra kell átállni, ami ezt a szerencsétlen, kifosztott népet érdekli is!

Ezek szerinte a következők;

1/ Tiltakozni a nagyszabású ukrán – s főleg a köztük lévő kazár – betelepítés ellen, hiszen már a több mint a 800 éves Aranybullában kénytelenek voltak őseink, az élősködő idegenek lehetőségeit korlátozni! (A régen beilleszkedett, nem élősködő, hanem értékteremtő idegent becsüljük meg!)

2/ Kilakoltatások azonnali megszüntetése, mert többnyire a bankárkaszti csalások áldozatai ők! 3/ Mielőbbi kilépés a NATO-EU-WHO hármasból, mert a nyugat soha nem tett jót velünk, mindig ellenünk fordult!

4/ Minden élelmiszer és energia ár mielőbbi befagyasztása!

5/ Minél erősebb ráhatás a TÖRTÉNETI ALKOTMÁNY visszaállítására ügyében a kormányra, mert az oldja meg az igazságosság visszaszerzését, ill. a szuverenitásunkat!

Sajnos beigazolódni látszik, hogy nyugat soha nem szerette a magyarokat, mert most is azon dolgoznak, hogy miként tegyék tönkre hazánkat. Az EU parlament – hogy vezetőit mentse– kész tárgyalni bárkivel,hogy hazánkat kizárhassa.

Bár az is igaz, hogy hazánknak lassan csak a kilépés marad lehetőségként, mert a szorítás lényege az, hogy az EU nem fogja fizetni a nekünk járó teljes összegeket, s a hazai idegenszívűek, arra játszanak, hogy ha megbukik ezért az Orbán kabinet, úgy ők kerülnek hatalomra. Az EU könnyen megteheti, hogy nem fizet mert nyugaton már régen nincs se becsület, se tisztesség, s mi már leépítettünk mindent, ami a multikat, és a bankárkasztot zavarta a magyar gazdaságban. Így nekünk csak az jelent esélyt, ha minél előbb visszalépünk az utolsó törvényes államunk a Magyar Királyság kereteibe, s tudomásul vesszük, hogy ún. ,,rendszerváltók” kevés kivétellel, kommunisták voltak és hatalomátmentését szervezték meg maguknak úgy, hogy spontán-privatizációval ők lettek a kapitalisták, vagyis a vörösbárók!

Ez is érdekelheti:  Moszkva reagált arra, hogy az EU újabb orosz hírügynökségeket tiltott be

Amely gyárat nem játszottak át a saját kezükbe, azt a nyugati karvalytőkének adták el fillérekért, hogy megvédje őket a nép haragjától! Már 1982-ben befogadták Kádárék a Nemzetközi Valutaalapot s propagandát indítottak a kétszintű bankrendszer mellett. Ezt az MSZMP vezetés „párt és kormányprogrammá” tette, így hazánk már akkor a pénzdiktatúra uralma alá került! Szabad választásról sem beszélhetünk, mert a katonai megszállás miatt az is érvénytelen, amíg helyre nem áll a folytonosság az utolsó legitim Magyar Állammal! Az már csak hab a tortán, hogy már tavaly szeptemberben határozatot hozott az EMA,- az Európai Gyógyszer Ügynökség – hogy csak két új oltóanyagot ismer el, és azok használatát mielőbb bevezetik az uniós országokban a legújabb korona-vírus mutáns ellen, és a gyógyszerlobbi hasznára.

E félelemgerjesztő munkát az EU-WHO soha nem fogja abbahagyni, amíg meg nem valósul az új világrend, amit annyira várnak! Nekünk azonban nem szabad megvárni, hogy maga alá temessen bennünket ennek a gyarmatosító uniónak a bukása. Ha sikerül kikerülni az EU-NATO gyarmatbirodalomból és megtagadni a kamatrabszolgaságot úgy azonnal jöhetne a 2000-3000 eurónak megfelelő forint a magyar munkaerőnek, sőt mellé még az un. teljesítmény prémium is! TERMÉSZETESEN KÉSZPÉNZBEN!

Kérlek gondold át, hogy miképpen szervezzük ujjá a Nemzetet, mert jobb lenne nekünk a szuverenista történeti alkotmányunk, mint a jelenlegi, igazságtalan idegen jog!

Ahogy Síklaky István megírta összefoglaló művében: Létbiztonság és harmónia fog ráköszönteni hazánkra, sőt ha az utódállamokban lévő diplomáciánk is jól működik majd, úgy könnyedén lesz létrehozható, a Kárpát-medencei Szentkorona-konföderácó!

 

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában.

Hiszek egy isteni örök igazságban,

Hiszek a Szentkorona alkotmányában!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük