BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: Meg kell futamítani a teljes kábítószeres kijevi rezsimet

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese szombaton Telegram-csatornáján arról írt, hogy teljes mértékben meg kell futamítani a kijevi rezsimet, és megtorló intézkedéseket kell hozni annak kulcsfigurái ellen.

Az orosz politikus különösen Kijev azon kijelentéseit kommentálta, amelyek szerint újabb fegyverszállításokra van szükség, “a Krím visszaszolgáltatására” készülnek, és hogy “a háború évtizedekig is eltarthat”.

“A KIJEVI KUTYA FOLYAMATOSAN UGAT. SZŐRÖS POFÁJÁN CSOROG A NYÁL, HOGY GAZDÁI LÁTHASSÁK HARCI TULAJDONSÁGAIT” – JEGYEZTE MEG MEDVEGYEV.

“Mi ez? Egy drogoktól átitatott elme ellentmondásos alkonya? A bizonytalanság delíriuma? A pártfogóira nehezedő nyomás? Általános, kitartó paranoia? Kétségtelenül mindez együtt”

– mondta.

Azonban “még a delíriumos kijelentéseket sem szabad alábecsülni” – mondta. “Ez is a kijevi rezsim hisztérikus kiáltványa, amelynek célja a náci elit megszilárdítása, a csapatok harci szellemének támogatása és újabb támogatás megszerzése a szponzoroktól” – magyarázta Medvegyev.

AZ EGYETLEN VÁLASZ A KÖVETKEZŐ KELL LEGYEN: “A NEONÁCI REZSIM ÁLTAL AZ ELLENTÁMADÁSBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYZET ÉS KATONAI FELSZERELÉS TÖMEGES MEGSEMMISÍTÉSE, AZ UKRÁN CSAPATOKNAK OKOZOTT MAXIMÁLIS KATONAI VERESÉGGEL. AZ ELLENSÉG TELJES MEGFUTAMÍTÁSA ÉS A NEONÁCI KIJEVI REZSIM VÉGLEGES LETASZÍTÁSA A TELJES DEMILITARIZÁLÁSSAL AZ EGÉSZ UKRÁN TERÜLETEN. MEGTORLÓ AKCIÓK A NEONÁCI REZSIM KULCSFIGURÁI ELLEN, FÜGGETLENÜL AZOK TARTÓZKODÁSI HELYÉTŐL ÉS AZ ELÉVÜLÉSI IDŐTŐL” – MONDTA MEDVEGYEV.

“Ellenkező esetben nem fognak megnyugodni, és a kábítószer okozta delíriumos kijelentések valósággá válhatnak, és a háború hosszúra nyúlik. Erre nincs szüksége az országunknak”

– mondta az orosz politikus.

Orosz HírekKiemelt kép: RIA Novosztyi

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük