Medvegyev: ha Zelenszkij tárgyalna Ukrajna széteséséről, akkor sajátjai ütnék le

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek nem áll szándékában tárgyalásokat folytatni Oroszországgal, mivel annak nincs értelme, ha nem ismeri el Ukrajna szétesésének tényét – írta szombaton Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese Telegram-csatornáján.

“Zelenszkij egészen nyilvánvaló önző okokból nem akar semmilyen tárgyalást. Ráadásul ezek [a tárgyalások] nagyon veszélyesek számára”

– írta Medvegyev.

“Hiszen, ha nem ismeri el Ukrajna felbomlásának realitásait, akkor nincs értelme leülni az [tárgyaló]asztalhoz. Amint elismeri [a realitást], saját nacionalistái fogják leütni, akik kapcsolatban állnak a hadsereg felső vezetésével, és akiktől halálra rémül”

– mondta Medvegyev, a helyzetet a “lépéskényszer” sakk kifejezéssel jellemezve.

A Nyugat nem akarja teljesen megszakítani a kapcsolatokat Oroszországgal, ami a harmadik világháborúval fenyeget, ezért arra ösztökélik Kijevet, hogy tárgyalásokat folytasson Moszkvával

– írta Medvegyev.

Medvegyev rámutatott, hogy mindenkinek elege van már a kijevi rezsimből.

Különösen a neurotikus Zelenszkijből, aki állandóan szítja a feszültséget, nyafog, rinyál és egyre több alamizsnát zsarol pénzben és fegyverben. Úgy viselkedik, mint egy hisztérikus, fejlődési problémákkal küzdő gyermek.

Orosz Hírek

Kiemelt kép: Twitter

One thought on “Medvegyev: ha Zelenszkij tárgyalna Ukrajna széteséséről, akkor sajátjai ütnék le

  1. Medvegyev úr véleményével/prognózisával, „ukrajna”/ára vonakozólag, minden magyar testvéremmel együtt, teljesen egyetértünk!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük