KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev figyelmeztet: az EU még azelőtt bedőlhet, hogy felveszi Ukrajnát

Dmitrij Medvegyev, az Orosz Biztonsági Tanács alelnöke telegram csatornáján arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Unió még azelőtt bedőlhet, hogy tagjai közé veszi Ukrajnát – számol be a TASSZ orosz hírügynökség.

„Ukrajna EU tagsága csak az évszázad közepére várható, ha addig lesz még egyáltalán Európai Unió „– írta Medvegyev.
Medvegyev szerint Ukrajna Európai Unióba való felvétele egy olyasmi folyamat, mint amilyen a kommunizmus felépítése volt a Szovjetunióban.
„Nincs meghatározva a felvétel pontos időpontja, de olyan absztrakt feltételek vannak megszabva, melyek objektív ellenőrzése lényegében lehetetlen. Évtizedek is eltelhetnek, az ellenőrzések során, miközben EU-s vezetők generációi váltják majd egymást. Ezért sem valószínű Ukrajna tagsága az évszázad közepe előtt. És mi van akkor, ha addigra megszűnik az EU ? (Ezt lekopogom.) Csak bele kell gondolni abba, hogy az ukránoknak micsoda áldozatokat kell hozniuk a csatlakozás oltárán. Nem egy óriási megtévesztés ez?
  • írta Medvegyev.

Kiemelt kép: Vedyashkin Sergey/Moszkva Ügynökség

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük