KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: Az ukrajnai konfliktus „évtizedekig is eltarthat”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus évekig vagy akár évtizedekig is elhúzódhat – jelentette ki Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök szombaton.

Oroszország számára ez egy „egzisztenciális” konfliktus és a puszta létéért folytatott harc

– írta Medvegyev, egy Telegram-posztban.

Oroszországnak meg kell semmisítenie és teljesen szét kell vernie az ukrán államot, amely „lényegét tekintve terrorista”, ügyelve arra, hogy „ez a mocsok” soha többé ne jöjjön újra létre

– hangsúlyozta.

„Ha ez éveket vagy akár évtizedeket vesz igénybe, akkor legyen így. Nincs választásunk: vagy mi semmisítjük meg az ellenséges politikai rendszerüket, vagy a kollektív Nyugat végül darabokra szedi Oroszországot. De ebben az esetben velünk együtt fog elpusztulni. Ez senkinek sem hiányzik”

– írta Medvegyev, feltehetően a totális nukleáris pusztulásra célozva.

Ezért az egyetlen út az ellenséges ország [Ukrajna] államgépezetének teljes szétverése és a jövőre vonatkozó abszolút lojalitási garanciák. Ezeket csak úgy lehet biztosítani, ha Oroszország ellenőrzi mindazt, ami a volt banderita állam területén történik és történni fog. És ezt el is fogjuk érni.

Ezzel szemben a kollektív Nyugat számára a folyamatban lévő ellenségeskedés egy „furcsa háború”, aminek a támogatása nem tarthat örökké – vélekedett Medvegyev. A konfliktushoz való ilyen hozzáállással a Nyugat a végén mindenképpen vereséget szenved – tette hozzá.

” Nekik ez egy furcsa háború, amelyben számukra idegen emberek halnak meg. És bár nem sajnálják őket, a Nyugat soha nem fog túllépni azon a ponton, amikor már a saját érdekei is túlságosan sérülnének”

– mondta az exelnök, hozzátéve, hogy az Ukrajnának nyújtott nyugati támogatás előbb-utóbb elapad, mivel „[a] valaki más háborúja előbb-utóbb unalmassá, költségessé és lényegtelenné válik”.

A konfliktus során a Nyugat temérdek katonai és gazdasági támogatást folyósított Ukrajnának, miközben számos vezető tisztségviselő többször is hangoztatta, hogy Oroszországot szeretné legyőzni a csatatéren. Moszkva rendre felszólította a Nyugatot, hogy hagyjon fel Ukrajna válogatott fegyverekkel történő „pumpálásával”, figyelmeztetve, hogy ezzel csak meghosszabbítja az ellenségeskedést, és több kárt okoz a civil ukrán lakosságnak anélkül, hogy a háború kimenetelén ez változtatna.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt képen: Dmitrij Medvegyev meglátogatja az Ukrajnában elfogott, Nyugat által szállított katonai hardverek kiállítását. © Szputnyik / Pavel Bednyakov

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: