TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mayer Gábor: Párhuzamosodás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Párhuzam képződik, ha vonallá összeálló pontok végtelen sorától azonos távolságokra lévő másik pontok végtelen sora is vonalba áll. Ami Bolyai óta nem igaz, mert ott, a végtelenben a tér görbületével mégis találkoznak. Nem mindig.

Jakab bután tátott szájához és értelmetlen csodálkozásra kerekedett szeméhez aligha találhatni olyan pontok halmazát, melyek találkozni vágynának vele a végtelenben. Ő végtelenül olyan amilyen, vele egyetlen kérdésnek van létjogosultsága: mi az ördögöt keres itt, hogyan keveredhetett ebbe a képviseleti erdőbe?  Nyomasztó jelenlétére az sem magyarázat, hogy egyik elődje –bizonyos Vona- ugyanolyan értelmetlen jelenség volt a maga idejében, mint a kis Jakab ma.

Vona ma már decens politikai elemző, aki saját politikai tudományát kínálja az utána botladozóknak. Ugyan mit kínálhat az, aki mindenhol és mindenben megbukott, s mai napig nem fedte fel nekünk a Szürke Farkasok titkát? Egyetlen rövid időszakunk adatott, amikor felsejlett, hogy itt az iráni gárda fog masírozni – mindegyik gárdatag mellett egy hűségesen ballagó Szürke Testvér, de mire ideértek volna, Vona a politika centrifugájából kivágódott az űrbe, ahol pomponos posztó papucsban porszívózott aranyos vizslakölyköket.

Nemrég Jakab is beszerzett pár fénykép erejéig egy ebet, de mert így se kellett még a kutyának se, rövid úton megszabadult tőle. Nem pont ezért, de azóta mégis kutyául érzi magát. Pont, mint az ismét összeállt vonyító kórus. Hú! A kormány választási adakozásra szórja az ország pénzét! Ez az igazi lopás! Úgy lopnak erős figyelem eltereléssel, hogy mindenkinek adnak. A következő kormánynak meg nem marad semmi, és igencsak bajban lesz, akár nemzeti, akár globalista színben áll fel. Ajaj, gyerekek, hát mi lesz itt? Nektek, ott a színesek oldalán barátaim – semmi. Semmi új, s amúgy ismét a foghatatlan semmi. Történelmi tapasztalatunk van róla, hogy nem szabad hagyni a kasszában, mert azok a milliárdok azonnal eltűntek 2002-ben és 2019-ben is. S amikor ti zártatok kasszát – mi volt benne úgy, hogy senkinek nem adtatok előtte semmit? Mintha magatoktól vennétek át, ha ásít a kassza – nem?

Ez is érdekelheti:  Zana Diána: Értékmentők

Hajszál a levesben, hogy a három nagy minősítő egyhangúan feljebb sorolta az országot. Mert számítanak rá, hogy a nemzeti kormány marad, s a nemzeti kormány vezette ki az országot a 2010-es szakadékból is, a világot leállító világjárványból is. Téged nem zavar, hogy az adóforintjaidból mennyi maszkot, ruhát, oltást, lélegeztető gépet vásárolt össze a kormány? És most ajándékozzák ide-oda a pénzemet. Szegény barátom, ezt túlkompenzálási védekezésnek hívjuk. Azért vagyunk életben, s azért tudunk mind nagyobb terhelést elviselni, mert a szervezet bizonyos terhelésre túlkompenzál, hogy a legközelebbi próbán jól megfelelhessen. Erről a ránk eresztett valamiről pedig nem tudtuk, hogy mekkora terhelést jelent. Engem jobban zavar, hogy az adóforintjainkból összerakott javainkat szórtátok szét némi baksisért a világba, ráadásul a Nemzeti Bank is a költségvetést nyúzta minden évben, s azután a nyakamba nyomtátok a kórházi napidíjat és háromszáz forintokat, mert nem volt pénz az egészségügyben. (Sem.) Az emelgetett adók utáni plusz befizetéseim zseniális megoldások voltak, mert azok mentek a háziorvosokhoz. Ez az én adóforintjaimért való kackiás kiállás igen jellemző a Nagy József típusú öntudatgépekre. Mindenben, a medvecukortól a médián át a rezsicsökkentésig meglátják az adóforintjainkat, a Brüsszelben dunsztos üvegbe tett pénzünkben egyáltalán nem. Mondván – ne képzeljük, hogy ide adják az azokat, ha nem a brüsszeli csinovnyikok szája íze szerint beszélünk, cselekszünk!

A felállt vonyító kórus tagjai már megint szent borzongással forgatják szemüket, miközben egymás torkát fojtogatva lilán szederjes fejjel varázs-szavukat ismételgetik: megszorítás! Gyanítom, ez a megszorítás nevű buja bennszülött, törzsi táncuk valami elő – indok, mert tudják, ha sikerül magukhoz kaparni a kormányzást, megint budapestizálják az egész országot. Most nagyon szomorúk, milyen bajba került a kormány a választási osztogatás miatt, közben keveslik az összegeket, s más osztogatásokat is követelnek a lapos tarkójú Kórozs szakértő, a mindig topon lévő Kunhalmi, és a minden tagjával megnyerő LMP bölcs megfontolásaival. Ők már azt is tudják előre, hogy a címszavakban felsorolt ajánlat-csomagjukat (mint választási program) győzelmük esetén azonnal elhornosítanák. (Egy dolog és más dolog – ugye.)

Ez is érdekelheti:  A nemzeti civilek így látják: Stoltenberg eljött megzsarolni minket - titkos egyezség a főhadvezérrel?

Párhuzamnak ugyan nem, de erősen egymásra hajazónak mondható Demszky kényszeres vicsorgása és az új Demszky mamahotel vigyora, a nagy vezető március 15-i esernyős beszéde, s az utód megvert eb szerű testtartása. Kettejüknek valami különös vonzalma van a frankfurti ipari szeméthez, bár ma már csak fizetnünk kell érte, és nem jön be. A mintaadó be is hozta, így a Mester utcaiak naponta élvezhetik a lehajtható grádicsú városi tömeghintók interaktív múzeumát. Ahogy az istenien kígyózó nagy kombinátor hozta rá a frászt Angélára, Vlagyimirre, és a duplavé Bush-ra, ugyanúgy kell minden szavát kimagyarázni az indiai kanadás utód aspiránsnak. Patrubány a Magyarok Világszövetségében, a kígyózós az MSZP-ben, Maki zajongó Vásárhelyen húzta be magát vezetőnek ugyanazzal a tömegszervezési befizetéses trükkel. Ha ők jönnek, nehéz idők jönnek, tulajdonképpen a magyar nemzet végórái. Ha a nemzeti kormány marad, egy újabb adag, rácsodálkozásra méltó dolog fog történni velünk – remélhetőn már Jakab elkerekített szája nélkül.

A világ nehéztüzérségének összpontosított bombázása közepett is van annyi reményünk, hogy időnként elunják az itthoniak. Nagybecsű alanyi költőnk – Kukorelly már megnyitotta a sort. Elunta az egészet, és szemen köpve választóit – kisétált a képviselőségből. Az LMP társelnöke még idejében kitolatott. Ugyanígy egy kosárlabda edzés okán Karácsony, amúgy ő azt is unja, amit most kellene csinálnia, de onnét nem mehet, mert a pénzcsapok mellett kell készenléti őrséget adnia.

Most kezdődik a kampány és ők már a kiábrándult fideszesekre apellálnak. Nekik csőd, nekünk remény. Emlékezzünk: 94-ben a mai nyugathoz hasonló eltorzítottan egyoldalú információk hatására a magyar nép jóindulattal megpróbálta. Véres fejjel támolyogtunk ki belőle. Soha többé!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük