KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Matovič gratulált Magyarországnak és Szijjártó Péternek: “A magyarok kilőttek, mint a rakéta”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A sorok között a kormányválságot kirobbantó Richard Sulíknak is dobott egy fricskát

Igor Matovič (OĽANO) pénzügyminiszter gratulált Magyarországnak és Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszternek a kínai CATL hatalmas, 7,34 milliárd eurót érő beruházásának elnyeréséért. Az elismerés nem véletlen, a hírek szerint
Magyarország történetének legnagyobb értékű külföldi invesztíciójáról van szó. Matovič a sorok között a kormányválságot kirobbantó Richard Sulík (SaS) gazdasági minisztert is bírálta.
“Gratulálok a magyar gazdasági miniszternek ahhoz, hogy nem sztrájkol, hanem dolgozik… Így kell ezt csinálni. Egy Volvóénál 5-ször nagyobb nagyberuházás érkezik Magyarországra. A magyarok kilőttek, mint a rakéta, emellett mi úgy nézünk ki, mint egy szegény rokon.”
fogalmazott a szlovák exkormányfő.
A Portfólió cikke szerint a világ legnagyobb akkumulátor-gyártója, a kínai CATL Debrecen mellett hoz létre egy üzemet 7,34 milliárd eurós beruházás keretében. E projekt négyszer akkora, mint az SK Innovation iváncsai fejlesztése. Az idei évben ez már a második nagybefeketetés, amit Magyarországnak sikerült megszereznie. Július végén a Mercedes egymilliárdos fejlesztése került bejelentésre, amely új gyártósorokat, összeszerelő és karosszéria üzemet ígért.

Forrás: KÖRKÉP.SK

Kapcsolódó:

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben

Ez is érdekelheti:  Az osztrák EP-képviselő szerint az a demokrácia, ha a liberálisok nyernek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük