Márki-Zay szerint Orbán Viktor hazug és képmutató, amitől neki felfordul a gyomra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hétgyermekes apaként fordul fel Márki-Zay gyomra Orbán Viktor hazug képmutatásától – legalábbis ezt állítja

Történt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a Győr-Moson-Sopron megyei Acsalagon az elmúlt hétvégén felkeresett egy óvodát, amelyet 2009-ben a Gyurcsány-Bajnai kormány idején bezártak, de tavaly a Magyar Falu Programban biztosított mintegy 60 millió forintos kormányzati támogatásnak köszönhetően 2021. szeptember 1-jével újra megnyílhatott.

Ez alkalommal mondta Orbán Viktor miniszterelnök a látogatás során az egyébként régi igazságot, miszerint, ha van gyerek, van jövő, nincs gyerek, nincs jövő.

Ez a mondat nagyon szíven ütötte Márki-Zayt, mert ugye ő hétgyermekes családapa. Azt bírta írni a szerencsétlen, hogy:

A miniszterelnök legutóbbi kampányvideójában arról beszél, hogy „semmi nem számít, csak hogy van-e gyerek. Meg mennyi van.”
Hétgyermekes édesapaként is felfordul a gyomrom a hazug képmutatástól, ahogy a Magyarországot kifosztó, gyermekek tíz- és százezreit zsellérnek és jobbágynak szánó miniszterelnök ilyen arcátlanul játssza el az ország bölcs és gondoskodó atyját.

Ugye tetszenek érteni? Márki-Zay szerint a miniszterelnök zsellérnek és jobbágynak szánja a gyerekeinket. Többek között ezért támogatja a fiatal családokat és a 25 év alattiakat, a négy gyermeket nevelőket, a nagycsaládosokat, tehát Márki-Zay Pétert és családját is. Persze újfent megvádolja a kormányzatot azzal, hogy nem biztosít „gondoskodó” egészségügyet a magyarságnak.

Hát kérem, ha valaki elhiszi azt a sok sületlenséget és hazugságot, amit az ellenségi miniszterelnök-jelölt nap, mint nap összehord a médiában, azon segíteni nem lehet.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük