KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Már keleti irányból is elérték az orosz csapatok Kijevet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már nemcsak északi és északnyugati, hanem keleti irányból is elérték az orosz csapatok Kijevet – derül ki a Le Figaro című francia lap infógrafikájából – írja az Origó.

Kelet felől is elérték a fővárost az orosz csapatok Forrás: Hirdado.hu

Így elmondható, hogy péntekre az oroszok megérkeztek Kijevhez kelet felől, melyet a harcok első szakaszában nyugat felől közelítettek meg. Az ukrán fővárost így már szinte teljesen körbevették és hamarosan megkezdőthet a város hosszas ostroma miután majd valószínáleg délről is körbe fogják keríteni Kijevet.

Az orosz hadsereg a fővárostól nyugatra és északra fekvő több településen, többek között Kopyliv, Motyzhyn és Bucsa városokban próbálja felszámolni az ukrán védelmet, hogy „blokkolják” ezeket a pontokat – jelentette csütörtök este az ukrán vezérkar.

Az oroszok nyugatra és északra próbálják felszámolni az ukránok védelmi vonalait Kijevnél. Forrás: https://liveuamap.com/

Origó

Ez is érdekelheti:  A Zelenszkij-rezsim keresztényüldözése - kápolnát romboltak le Kijevben egyetlen éjszaka alatt (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük