KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyarországon tervezik a béketárgyalást

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Moszkva továbbra is készen áll a tárgyalásokra Kijevvel, és követeléseinek teljesítését inkább politikai és diplomáciai eszközökkel szeretné elérni – mondta Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő, írta a tass.ru.

Az elnök többször is elmondta, hogy számunkra az a legfontosabb, hogy elérjük a céljainkat az ukrán válsággal kapcsolatban – mondta. – És természetesen ezt elsősorban politikai és diplomáciai eszközökkel szeretnénk elérni. Ezért is állunk továbbra is készen a tárgyalásokra.

Peszkov emlékeztetett arra, hogy az ukrán fél volt az, aki megszakította a tárgyalási folyamatot. „Ők maguk is elismerték, hogy ez Nagy-Britannia, a britek utasítására történt 2 jegyezte meg. – Ezért a helyzet teljesen nyilvánvaló”.

A Kreml szóvivője elmondta, hogy a Moszkva és Kijev közötti tárgyalások valamelyik nyugati ország, például Magyarország területén folytatódhatnak.

MH

Kiemelt képen: Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője / AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Ez is érdekelheti:  Zaharova: Az amerikai védelmi miniszter a kijelentésével bizonyítja, ki a valódi agresszor

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük