TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyaródy Szabolcs békefelhívása Kanadából a lányokhoz, asszonyokhoz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Magyarok!

Ha békében akarunk élni, az EU szavazáson a békére kell szavazni. A helyi polgármester személye is fontos, de nem az az életbevágó fontosságú.

AZ EU KÉPVISELŐK DÖNTENEK A ÉLET-HALÁL ÜGYBEN. AZOK VIHETIK A VÁGÓHÍDRA FIAINKAT TESTVÉREINKET A FÉRJEKET, APÁKAT. MOST A HÖLGYEKHEZ KELL FORDULNUNK, MERT ŐK LEHETNEK EGY HÁBORÚ LEGNAGYOBB VESZTESEI

KÉRJÜK, TERJESSZÉK EZT A RÖVID, DE RENDKÍVÜLI FONTOS FELHÍVÁST.

Drága Hölgyeim!

Valószínűleg nagyon kevesen  tudják Önök közül a megkerülhetetlen igazságot, miszerint a béke az önök elsőrendű érdeke, a háború pedig elsősorban az önök életének teljes  megrontója.

A férfiak „csak” a  földi életüket vesztik  el, Önök pedig a teljes  jövőjüket. 

A hősi  emlékművek, rendszerint egy, a bajtársa karjaiba omló, láthatatlan sebében haldokló bajtársat mutat. Ez az „ideális” hősi halál, mely nagyon kevés katonának jut osztályrészül.  A zömük,  jobbik  esetben gránátok által  szétroncsolt testtel hal szörnyű , de gyors halált, azonban nagyon  sokan csak hosszú szenvedés vagy könyörületes, rendszerint  a  parancsnoka által leadott fejlövéssel  búcsúzik a rettenetes szenvedéstől.  Van, aki  egy égő páncélosban  sül halálra…

A hősi halál pontot tesz a  férfi életére, folytatás nélkül. Önök pedig itt maradnak az élet minden gondjával terhelve. 

Ha már férjnél voltak, talán már egy-két gyermekük is van, óriási gond szakadt a  nyakukba. Igaz, legalább családjuk van, talán öreg korukban is  szeretettel gondoskodnak  a  már megrokkant mamáról. Azonban ennek az ellenkezője is előfordul, amikor Önöknek kell  gondoskodniuk beteg, munkaképtelen  gyermekükről.

A világháború második felvonásában, a magyar honvédségnek óriási veszteségei voltak, Pontos számok nincsenek de a Második Hadsereg legalább egyszázezer halottat, eltüntet és  hadifoglyot vesztett. Az ország védelmében és a Bécsig tartó harcokban körülbelül ugyanannyit. A román, szovjet embertelen hadifogoly- és munkatáborokban hozzávetőlegesen kétszázezret pusztítottak el. Eisenhower szörnyű hadifogoly mocsaraiban magyarok is haltak, nemcsak németek. A nyugaton maradt menekültek zöme is  férfi volt.  Majd jött 1956, amikor kb. kettőszázezer, főként férfiak menekültek el a  kommunista bosszú elől.

Ez is érdekelheti:  Megállítható-e a politikai-, és társadalmi züllés?

Mindent tekintetbe véve, ez a szörnyű emberveszteség legalább négyszázezer hölgyet károsított meg. Sok hadiözvegy, sokszor gyerekestől, lányok, akiknek nem jutott férj. Nekem négy (4) unokanővérem  maradt férj nélkül. Ők a  háborúk legszerencsétlenebb  vesztesei.

A háborúkat a bankok, fegyvergyárosok kezdik és a buta, csak a megválasztásukban érdekelt  politikusok segítségével indítják meg a tömeggyilkosságot és rombolást.

Ezt csak ÖNÖK tudják megakadályozni. Hogyan?

Beszéljék rá férjüket, barátaikat, csak békepárti POLITIKUSOKRA szavazzanak, tömegével…

Lepjék el a  pártokat, azok vezető pozícióit. 

Támadják szóban  írásban  az  erőszakos politikusokat, vezetőket.

Ha kell, vonuljanak az utcákra.

Ha elrettentő példára  van  szükségük, nézzék meg, mi  folyik Ukrajnában., ahonnan most az asszonyok gyerekestől milliószámra  menekülnek Nyugat Európa országaiba és Amerikába Férjeik, barátaik,  apáik  ezerszámra pusztulnak a nyugat által kikényszerített háborúban.  Nekik is  a  férjeik, barátaik, apáik, testvéreik pusztulnak idegen érdekekért

Minden  békereményünk az önök kezében van!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: I. világháborús emlékmű (részlet) Hegykő / Fotó: hegykoikirandulas.hu

Magyaródy Szabolcsról>>>

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük