TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: Békemenet után – ellenzéki epeömlés

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A reggeli programom az, hogy belenézek a hírekbe… a neten, mivel TV-m nincs és nem is lesz. Az fölösleges. A híroldalak, a közösségi oldalak és egyes videómegosztó oldalak hemzsegnek az emberi hülyeségtől, a gyűlölettől, a hazudozástól, és csak a balos, liberális mantra megy.

Boldog-boldogtalan, habzó szájjal, hörögve mondja el dékásságából, liberálisságából, magyarpéterességéből, mihazánkosságából adódó eszement és hátborzongatóan ostoba véleményét, hazudik a kormányról, epeömlést kap Orbán Viktor nevétől, tagadja az Unió háborús őrületét, és súlyos szellemi fogyatékos módjára, a Fideszt és Orbán miniszterelnököt – valójában azonban, minden nemzeti oldalon lévőt –, „háborús uszítóknak, vérben és gennyben gázolóknak, megosztónak, árokásóknak” etc. titulál…

Ha nem érintené a nemzeti gondolkodású magyar emberek millióit is, azt mondanám, hogy megérdemelnék ezek az elmeháborodottak, nyilatkozó művészek, előadók, celebek és sok más értékvesztett, hogy Magyar Péter, Gyurcsány vagy bármelyik ellenzéki vezesse az országot egy darabig. Megérdemelnék a behívót, a megemelkedett rezsiárakat, a káoszt, a programnélküliséget, a háborúból koporsóban hazaküldött hozzátartozókat… Mert aljasságuk, gyűlölködésük egyetlen büntetése az volna, ha megtapasztalnák, ami ellen Orbán Viktor küzd, amiért a Békemeneten csaknem egymillió magyar kifejezte a békevágyát, megerősítette elkötelezettségét a nemzeti politika mellett. Igaz, már azt is hazudja ez a méltatlan csürhe, hogy a határon túli magyarokat pénzért hozták át a Békemenetre… ergo, a csürhe úgy ítél, ahogyan él, amilyen aljas dolgokra képes, azt mondja el másokról. (Hiszen Budapest jelenlegi főpolgármesterét sokezer, a balosok által bejelentett külföldi szavazta meg.)

Ma semmi más nem számít, mint az, hogy Európa aberrált és megvásárolt, embertelen, és aljas, az európai kultúrát felszámoló Uniós vezetők kikerüljenek hivatalukból, és ha még vannak ebben a primitívvé vált Európában ilyenek, akkor értelmes, az európai társadalmakat szolgáló, az Unió alapszabályának megfelelően vezető emberek kerüljenek a helyükre. Ma háborút, kötelező sorozást akarnak Brüsszelben, és erről beszélt a Miniszterelnök a Margitszigeten. És ezt a beszédet, ezeket a tényeket tagadják hazug, gyalázatos és ostoba módon az ellenzéki szavazók… Kun Béla söpredékének méltó örökösei.

Ez is érdekelheti:  Az Európai Unióban nem sikerült legyőzni a háborúpártiakat, bár pozíciójuk meggyengült

Szánalmas társadalom lett a magyar társadalom, de sajnos ez nem csak az ő bűnük, hanem a miénk, azaz a jobboldali vezetés bűne is, mert a „demokrácia” nevében minden megengedett. Pedig, rend nélkül semmi nem működik… még a „demokrácia” sem. Saját kardunkba dőlünk, ha nem teszünk lépéseket a hazaárulás, a hazudozás, a rágalmak ellen!

Ha a nemtelen baloldali, liberális támadások ellenére sikerül a 9-ei jobboldali áttörés, akkor mind országosan, mind a Fideszen belül hatalmas nagytakarításra, megújulásra, rendcsinálásra lesz/lenne szükség.

Mert kicsit a jobboldalon is elfelejtettük, hogy a belső béke alapfeltétele a rend, a mértékletesség, az átláthatóság és az alázat!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: MTI

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük