KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

USA szenátor: Az Egyesült Államok egy nukleáris konfliktus felé halad

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Egyesült Államok nukleáris konfliktus felé tart Biden döntése miatt, amellyel támogatta Kijevet, hogy amerikai fegyverekkel csapjon le Oroszországra – közölte James David Vance ohiói amerikai szenátor az X közösségi portálon – számol be a RIA Novosztyi.

„Nekem úgy tűnik, hogy a nukleáris háború kockázata most nagyobb, mint bármikor az emlékezetem óta. Joe (amerikai elnök – a szerk.) meggondolatlanul a harmadik világháború felé tart”

– írta.

Biden engedélyezte Ukrajnának, hogy amerikai fegyvereket használjon a Harkiv térségét fenyegető orosz területen lévő célpontok elleni „elhárító” hadviselésre.

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint a NATO-országok képviselőinek tisztában kellene lenniük azzal, „mivel játszanak”, amikor arról beszélnek, hogy Kijevnek engedélyezik, hogy a Nyugat által az AFU-nak átadott rakétarendszerekkel „törvényes célpontokat” támadjon, mélyen orosz területen belül.

Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő az orosz területre mért újabb csapásokra adott esetleges moszkvai válaszlépéseket kommentálva azt mondta, hogy az államfő és a hadsereg tisztában van ezzel, és „akik megfelelő ellenlépéseket tesznek és felkészülnek rá”.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: J. D. Vance ohiói szenátor. / Fotó: © AP Photo / Jeff Dean

Ez is érdekelheti:  A következő NATO-főtitkár értékes alkut ajánlott Magyarországnak

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük