KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Magyaródy Szabolcs: Békaperspektíva

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az a Macron nevű szép fiú(?), alaposan berezelt a gatyájába. Nagy bajban van. Forrongás egész Franciaországban, napi „menekült” merényletek. Így megpróbálja elterelni a lökött franciák figyelmét hatalmas belpolitikai problémákról. Csörgeti kardot, tudván, az oroszok megeszik őket reggelire. Persze a kardcsörtetés is hamis, ugyanis az egyetlen hadrafogható egység az Idegenlégió, mellyel nem tud mit kezdeni,  mert majdnem minden gyarmatát  elvesztvén, már semmi szükség nincs rá. Ettől szívesen megszabadulna.

Ha nem vigyáz, Franciaország darabjaira esik szét. A bretonoknak, baszkoknak korzikaiaknak, elzásziaknak és másoknak nincs szükségük sok biztatásra.

A mai politikusok nem túlságosan műveltek a diplomácia terén. Kitűnően értenek a választások megnyeréséhez, de itt a tudásuknak vége. Ukrajnával kapcsolatban állandóan a határok sérthetetlenségéről papolnak. Ezzel bizonyítják a nemzetközi joggal kapcsolatosan, minimális tudással sem rendelkeznek. Csak és kizárólag az „erősebb kutya jogán” szerzett határokat akarják fenntartani.

Nyilván, még csak nem is  hallottak a  nemzetközi jog  első meghatározójáról, a Hugo  Grotius nevű holland tudós próbálta megfogalmazni a nemzetközi jog alapjait. Főként  a  háborúval, jogos, jogtalan, indokolt, érthető, stb. megfogalmazásával próbálkozott Közben foglalkozik az elfoglalt területek idegen népeinek jogaival is. Lehetségesnek és indokoltnak tartja a megszállt területek önállóságát vagy az anyaországhoz való csatlakozását is.  Mindezt persze jó, kacifántos jogi nyelven.

Wilson, amerikai  elnök is próbálkozott a 14 pontjával a kisebbségbe szorultak  autonómiáját biztosítani. A naiv lélek csalódva, sértődötten tért haza. Minden  erőfeszítése megbukott a németgyűlölő francia miniszterelnök, Clemenceau ellenállásán. Olyan “békeszerződést íratott  alá a  németekkel is, melynek  olvasása után, a  francia katonai főparancsnok, Foch marshall, kijelentette: Ez  nem  egy  békeszerződés, csak egy húsz éves fegyverszünet. Nyilván Clemenceau teremtette meg Hitlert és a  második világháborút. A magyar Trianonért is ő,  Benes és Masaryk barátaival együtt felelős.

Ez is érdekelheti:  Robert Kalinák: Stabilizálódott Robert Fico szlovák kormányfő állapota

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Emmanuel Macron / Fotó: Public Sénat

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük