KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar Békekör Orbán Viktor brüsszeli szerepléséről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán Viktor jó szolgálatot tett a magyar népnek brüsszeli kiállásával a békéért, a keleti-nyugati kapcsolatok normalizálásáért, az Európai Unió Ukrajna-politikájának felülvizsgálásáért – tartja a Magyar Békekör.

Elismerés illeti a magyar miniszterelnököt, hogy bátran szembefordult az EU háborúpárti többségével. Békepárti kiállásával Orbán a nemzetközi béke és együttműködés megteremtésében is szerepet vállalt a magyar érdekek védelmén kívül. Magatartása méltó volt hazánk Helsinki folyamatban játszott hírnevéhez.

Tisztában vagyunk vele, nem könnyű galambnak lenni héják között. Erre utal, hogy miniszterelnökünk – az eddigiekhez hasonlóan – megszavazta az Oroszország ellen irányuló 12. szankciócsomagot is, nemmel szavazás helyett pedig kivonult az ülésteremből, amikor arról döntöttek, hogy megkezdődjenek-e a tárgyalások Ukrajna felvételéről az Európai Unióba.

Véleményünk szerint Ukrajna Európai Uniós tagsága nem Brüsszelben fog eldőlni, hanem Ukrajnában, ahol nyugati és keleti fegyverek szegeződnek egymásnak, hogy eldöntsék, Ukrajna a Nyugathoz tartozzon-e, vagy semlegessé váljon.

A tény, hogy Orbán megvétózta Ukrajna 50 milliárd eurós anyagi támogatását, és az EU költségvetésének háborús célú módosítását, túlmutat a kérdés közvetlen horderején, és a szükséges keleti-nyugati kiegyezés felé mutat.

Orbán reálpolitikai kiállásával messze megelőzte EU-s kortársait, akik még mindig abban reménykednek, hogy legyőzhetik Oroszországot.

Magyar Békekör

Kiemelt képen: Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Emmanuel Macron francia köztársasági elnök (j) az Európai Unió tagországai állam- és kormányfõinek kétnapos tanácskozásán Brüsszelben 2023. december 14-én. Középen Kiriákosz Micotakisz görög miniszterelnök. / MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ez is érdekelheti:  Deutsch Tamás: az EU durván korlátozná a szólásszabadságot

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Magyar Békekör Orbán Viktor brüsszeli szerepléséről

 1. A globalista Orbán, az EU irányított ellenzéke megint alakított: jobbra indexelt és balra ment. Nem vétózott . Megtehette volna? meg. Ennyi.
  A 8 órás szájkaraté a népének szólt, mint a rezsicsökkentés és a konzultáció paravánja, ami mögött már tizen éve készíti elő az országot a NWO számára.
  Békepárti lenne? az ENSZ-ben az Izraeli Hámász háború tűzszünetére is nemmel szavazott.
  Az orosz szankciókat is megszavazta, az összeset, de szokásához híven előtte elítélte rendesen.
  Ne mosdassák már s szerecsent, a hazugságoknak soha nem lett jó vége.
  Davosban 1993-ban szépen kiokították. És még ki tudja hol: Trilaterális társaság, akármilyen páholyok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük