KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magas rangú orosz forrás: megkezdődhetnek a béketárgyalások Ukrajnával

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Több cikkben is a lehetséges orosz-ukrán béketárgyalások megkezdésével foglalkozik az orosz Izvesztyija, a lapnak egy magas rangú forrás azt mondta, Oroszország készen áll az egyeztetésekre Ukrajnával, akár valamelyik nyugati ország területén is – számolt be a Mandiner.

A beszámolók emlékeztetnek: korábban a magyar kormány felajánlotta, hogy Budapest szívesen otthont adna a béketárgyalásoknak, ezt az oroszok nem is felejtették el.

Ám az orosz külügyminisztérium hangsúlyozta, egyelőre úgy látja, Ukrajna és nyugati szövetségesei nem hajlandók tárgyalóasztalhoz ülni – írták.

„Nem fogunk senki után futni” – jelentette ki a forrás az orosz lapnak, míg az orosz külügyi tárcától Rodion Mirosnyik azt mondta, nagyra értékelik Magyarország szándékát, hogy segítene megállítani a vérontást, de a közvetítés csak egy dolog, a békéhez szükség lenne arra is, hogy a nyugati országok ne követeljék továbbra is a harcok folytatását Ukrajnától.

MH

Kiemelt képen: Vlagyimir Putyin Szentpéterváron, a SPIEF’23 rendezvényen

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Nem látni a kiutat az ukrajnai háborúból

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük