A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ma is folytatódik a nyugdíjkorhatár felemelése elleni országos tiltakozás Franciaországban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben Emmanuel Macron kitart a nyugdíjtörvény módosítása mellett és gyakorlatilag rendeleti úton érvényesíti a nyugdíjtörvényt, a szakszervezetek folytatják heves tiltakozásukat Franciaország szerte.

Március 23-ra, azaz a mai napra hirdettek országos demonstrációt, melynek célja a kormány távozásának elérése. Már a reggeli órákban jelentős megmozdulások történtek.

A Toulouse-t elkerülő körgyűrűn tüntetők gyűltek össze hogy hallassák hangjukat a nyugdíjreform ellen. Ennek nyomatékot adva tűzbarikáddal zártál le a körgyűrű egyik forgalmi sávját, amely miatt jelentős fennakadások történtek. Toulouse ég a haragtól.

Lorientban és Lyonban is fennakadások vannak vannak.

Chambéryben éppen ez a helyzet:

Lille-ben a rendőrség könnygázt vetett be a körgyűrűt elzáró tüntetőkkel szemben.

A beérkezett jelentések szerint jelentős fennakadások vannak a sztrájk miatt a polgári légiközlekedésben, de a pedagógusok is nagy számban vesznek részt az országos sztrájkban. A Polgári Repülési Főigazgatóság arra kéri a társaságokat, hogy töröljék a járataik 30 százalékát.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt kép: párizsi tüntetés március 21-én / © Ludovic MARIN Forrás: AFP /

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: